goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede snelle levering

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering Goede communicatie Doet wat het belooft

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering.

Geen idee!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel en correct

Ik zou het niet weten ??

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vlotte levering van een betrouwbaar product

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle bezorging

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Scherpe prijs....snelle levering !!.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik heb gekregen wat ik bestelde. Ik denk dat dat positief is.

Ik doe niet aan internetbankieren, misschien is een acceptgiro achteraf een optie?

goede service, goed behandeld

Pluspunten

is snel geleverd

slechter dan verwacht

Pluspunten

Duidelijke webshop met veel artikelen.

Batterij op maandag besteld voor 18:00, dinsdag de verzonden bevestiging ontvangen echter op zaterdag nog niks binnen. Contact opgenomen met de helpdesk, er werd direct een nieuwe batterij opgestuurd. Na een week weer niks ontvangen, wederom contact opgenomen en er zou wederom een batterij opgestuurd worden. Deze uiteindelijk na 2 dagen ontvangen. Uiteindelijk dus toch de batterij ontvangen maar 16 dagen doorlooptijd is wel een beetje lang ;)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snel en goed. communicatie is ook super.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Dit bedrijf doet wat het belooft.

Helemaal niets.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Uiteindelijk geconstateerd, dat het een goed product is. Snelle levering binnen 24 uur.

Batterij werkte steeds beter na een paar keer opladen. Als dat de bedoeling is, zou het in een stukje begeleidende informatie meegeleverd kunnen worden.

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Supersnelle levering!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima service, had de eerste batterij niet ontvangen, er werdgelijk een nieuwe opgestuurd die. Ik de volgende dag heb ontvangen. Super!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed .

Ja goedkoper .

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede produkten zoekindex, snelle afhandeling bestelling en snelle bezorging, juiste produkten.

eerste betalingsoptie via master card werkte niet, in eerste instantie daardoor 2 identieke bestellingen voor hetzelfde produkt.

slechter dan verwacht

Pluspunten

op tijd leveren en reageren antwoorden op opmerkingen is correct en snel. Aanbod gedaan om batterijen te kunnen ruilen, garantie wordt nageleefd

de batterijen bevatten geen hologram en twijfel of ze origineel zijn

slechter dan verwacht

Pluspunten

De levering was correct en de volgende dag geleverd zoals beloofd.

Ik ben nu voor 2 telefoons de batterij vervangen. In beide gevallen halen de batterijen niet de capaciteit die de eerste batterij hadden. Voor de zomer vakantie kon ik met mijn LG langer dan 5 dagen werken. Na de zomer kon ik nog ongeveer 28 uur verder met mijn accu. Aan de software is niet veel veranderd. Alleen heb was de telefoon voor meer dan 14 dagen in een gebied waar de temperatuur tot meer dan 40 C op liep. Mogelijk moet uw batterijen koel gaan opslaan. Als ik het zelfde krijg wat ik al heb dan ga ik er geen geld aan uitgeven.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel en goedkoop

Ruysdaelbaan 3a

5642 JJ Eindhoven