Laden reviews...
10 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden snelle levering en betrouwbare service. Originele batterijen en de meegeleverde toolkit worden gewaardeerd. Een enkele ervaring noemt een vertraagde levering, maar over het algemeen zijn de recensies positief. De winkel wordt beschouwd als een betrouwbare keus voor batterijvervanging.
Ik bezit een GSM Samsung S8+, nu na 3jaar begon de battery langzaam af te laten. Draadloos laden kon niet meer zo goed, en het toestel ging maar max 24hr mee, bij minimaal gebruik. Vandaar bestelde ik een nieuwe battery, en hoopte dat het toestel weer een paar dagen mee kon gaan. Jammer dat ik meteen de oude battery heb weggedaan , nu met mijn nieuwe battery gaat mijn toestel amper 10 met max 12hr mee met minimaal gebruik . . . Wat een teleurstelling. Ik dacht dat na een paar dagen een verbetering zou zijn, maar dat was vergeefs. Zal elders een andere battery bestellen en hopen dat het probleem dan opgelost is, en dan maar hopen dat ik een nieuwe en recente battery krijg.
Beveelt niet aan
LOUIS GABRIELS
Genk
Beste Louis,
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Vorige maand hebben we contact gehad naar aanleiding van uw berichtgeving, alleen wachten we momenteel nog op uw retourzending. Graag willen we dit afhandelen, maar hiervoor hebben we uw retourzending nodig.
Wij zien deze dan ook graag alsnog tegemoet.
Twan van GSMBatterij.nl
Perongeluk de verkeerde batterij besteld. Omruiling ging zonder problemen en erg snel. Zeer tevreden!
Shirley
Rotterdam
Victor Segers
Retie
Ik bestelde een smartphone batterij, die ik uiteindelijk niet zelf kon vervangen. Ik heb deze teruggestuurd en 2 dagen later was het geld op de rekening gestort. Zeker aanbevolen.
Ivo
Stokrooie Hasselt
Vlotte en Goedenacht service
H
Boekelo
Goede accu denk ik heb hem pas twee dagen maar voldoet tot nog toe prima Moet nog afwachten voor de toekomst maar tot nu toe prima.
Han
Maurik
Maar heel vlugge respons en nieuw paneel gekregen en geld teruggestort van de batterij. Dus 5 sterren ivm met service.
Dennis
Varsenare
Ik heb in eerste instantie een batterij ontvangen waarbij er na overleg met webshop bleek dat deze niet helemaal in orde was. Dat is snel door de service van batterijhuis recht getrokken.
Yusuf Kaman
Amsterdam
Prima, levering duurde 4 dagen maar dat kwam door PostNL
J
Lelystad
Dennis
Zoetermeer
Super en ook snel binnen gekregen .
Paula
Coevorden
Zelf verkeerde accu besteld, zonder moeite retour mogen sturen en omgeruild voor de juiste welliswaar met hulp van gsm. Top ben er zeer blij mee
Wil
s Hertogenbosch
Uitstekende gsm en tablet batterij shop !!
Nico
Uden
zeer korrekt en goede afhandeling
2 November 2020
Kasper van veen
Hulshorst
Snel in huis en nergens anders voor deze prijs
Amy
Leidschendam
Daaraan heb ik niets toe te voegen.
Kaspar
Geul
Goeie vriendelijke bediening.
Gerard
Enschede
Goedemorgen Ik heb de juiste batterij ontvangen , na montage geeft de tablet dat de batterij temperatuur te laag is waardoor hij niet kan worden opgeladen. De oude accu teruggemonteerd en de problemen zijn weg. Nieuw accu is volgens mij niet goed. Na insturen van de beoordeling heb ik direct een nieuwe batterij opgestuurd gekregen , na montage werkt deze perfect. Een compliment hoe snel GSMbatterij dit heeft geregeld.
Jan van der Hagen
IJmuiden
Beste Jan,
Bedankt voor het aanpassen van uw beoordeling!
Goed om te lezen dat de nieuwe batterij goed functioneert en dat u tevreden bent met de werking, daar doen we het voor! Alleen heeft u het beoordelingscijfer van uw beoordeling nog niet aangepast. Het belangrijkste voor ons is dat u tevreden bent, maar we zouden het erg waarderen als u uw cijfer nog heroverweegt!
Alvast bedankt en een prettige dag toegewenst.
Twan van GSMBatterij.nl
Werkt perfect
Martien
Eindhoven
maar prijs kan wat minder omdat telefoon oud is
Khalil
Oostende
Gewoon zoals het hoort
Maria MESTROM
Groesbeek
Bij het ontvangen van de batterij en toolset deze geprobeerd te installeren. De batterij is 3mm te breed waardoor het niet past in de origineler behuizing.
Beveelt niet aan
Tolga
Rotterdam
Beste Tolga,
Op 3 november hebben we u een bericht toegestuurd, naar aanleiding van uw beoordeling op Kiyoh. Helaas hebben we nog geen reactie van u mogen ontvangen.
Wij horen dan ook graag van u, zodat wij u op de juiste manier verder kunnen helpen!
Twan van GSMbatterij.nl
de levering verliep zoals verwacht, product is ... een nieuwe batterij :) leveringstermijn was voorzien voor een paar dagen dat was ook zo prima dat het een brievenbuspakje is, dat maakt leveren gemakkelijker voor het geval er niemand thuis zou zijn
Marianne
Wetteren