perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snellen levering en niet duur.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, netjes verpakt, producten voldoen aan de eisen!

Niet

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Er werd geen passende batterjj voor mijn Samsung Galaxy S2 geleverd.Ik heb deze teruggestuurd met het verzoek een juiste te sturen De levering verliep vrij snel.Maar moest wel en niet door mijn schuld € 2,= voor het terugsturen en daar bovenop ook nog € 4.95 aan administratiekosten betalen.Dit is toch niet klandvriendelijk. MIJN TIP:ten minste de € 4.95 terug betalen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer snelle afhandeling van de opdracht en ook word de beloofde levertijd waar gemaakt. Batterij is prima, de kwaliteit van de samsung gereedschap set is slecht en hooguit voor 1x gebruik (gezien de prijs logies) beter even vermelden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer goede afhandeling en snelle bezorging. Dat bijna alles door de brievenbus kan is een uitkomst,je hoeft er niet voor thuis te blijven.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel, efficiënt, maakt beloften waar, heeft redelijke prijzen en levert goede kwaliteit.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering top

Niks ga zo door

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Batterij van Samsung aangekocht, handig is dat er ook aangegeven wordt het setje gereedschap om de Batterij te vervangen, dat is een pre, prima op tijd geleverd

gewoon doorgaan hiermee

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en goede producten!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vlot bezorgd; binnen de afspraak van 24 uur! Duidelijke en zorgvuldige afhandeling van vraag na ontvangst van telefoonaccu.

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering. Zaterdag accu voor Samsung TAB 3 8.0 besteld. Dinsdag in huis (logisch) Perfect !

slechter dan verwacht

Pluspunten

Batterij ook veelste snel leeg ik heb de telefoon zoo in gesteld dat de batterij weinig te lijden heeft. Met vrg jan Lubke e:mail [email protected]

Kan een 7 worden als ik een beteren batterij kan krijgen het is Samsung galaxy mini oud model wel met WiFi model is Gt-s5570 M

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Doen wat ze beloven

track en trace of bezorgdatum doorgeven

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Super snelle levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, en uitstekend verpakt. Dank.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed geregeld en snelle levering.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer goede service, snelle levering en niet te vergeten er worden kwalitatief hoogstaande producten aangeboden.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

De bestelling en de levering van twee Samsung batterijen verliep uitstekend. Vandaag voor 18:00 uur besteld, morgen in huis, is ook gebeurd. Compliment

Ik heb tot dus ver geen verbeter punten.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snel geregeld en duidelijk

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle reactie Snelle levering Goede communicatie Doen er alles aan om de klant te helpen

?

Ruysdaelbaan 3a