Snel en vlot de juiste batterij

Na wat zoekwerk kwam ik bij GSMBatterij.nl als één van de laatste die mij nog een replacement batterij voor m'n S6 kon leveren en voor een hele nette prijs!! Bestellen ging via de shop eenvoudig en vlot en ook de levering was lekker vlot binnen. Het vervangen duurde wat langer als verwacht, blijkbaar had iemand lijm te veel tijdens de fabricage destijds, waardoor het me met ervaring in vervangen en een een professionele heatgun toch ongeveer 4 uur koste om de originele er uit te krijgen. Maar goed, de nieuwe er ingezet, telefoon opgestart en een keurige 40% basis lading er in. Na uiteraard eerst een keer tot 100% laden weer in gebruik genomen en de S6 werkt weer als bij aanschaf. Kortom, perfecte replacement (origineel Samsung) en prettige vlotte afhandeling van bestellen tot en met bezorging door GSMBatterij.nl. Zeker aan te raden dus. Thnx mensen.

Professioneel, snel en goede prijs/kwaliteit verhouding.

Zie hierboven.

Alles prima verlopen

Goede service ook via telefoon

zeer goed

Correcte en snelle service! Super tevreden

Idem...

Beschadigd product ontvangen

Product beschadigd. Product compleet teruggestuurd. Maar een onderdeel van bestelling terugontvangen

snel en goed.

perfecte kwaliteit en op tijd geleverd.

Prrima

Snelle aflevering Goed verpakt

Snelle levering en goed product

Prima service, prima batterij

Prima service, prima batterij

super

Verkeerde batterij gestuurd. Mijn complimenten. Snel, adequaat en klantvriendelijk opgelost. Dat heb ik weleens anders meegemaakt.

Snel en vakkundig geholpen

Ik heb een Huawei accu besteld. Daarnaast had ik nog lijm nodig. De meneer die ik sprak wist direct de juiste aan te geven. En heeft dit netjes aan de bestelling toegevoegd zonder extra kosten. Fijne service dus. En de telefoon werkt weer super.

Snelle levering - origineel product

Bestelling werd snel gepost en was snel in huis.

Snelle bezorging

Goed product

Ruime keuze en snelle levering

Zoals hierboven

Snel een nieuwe batterij, in mijn oude Huawei

Prima kwaliteit nieuwe batterij geplaatst en machientje werkt weer als voorheen.

uistekend en supersnelle levering

prima, niks op aan te merken.

Correcte levering

Ik ben zo stom geweest pas na de levering de instructiefilm te bekijken hoe de accu moet worden vervangen. Helaas dat zie ik niet zitten. Maar dat doet niets af aan de correcte levering.

It worked

I ordered a Huawei battery and I received it timely. The battery works perfectly. what more you need

Snel lag de batterij in de brievenbus

Ik had een batterij besteld voor een Motorola smartphone die volgens een reparateur niet meer leverbaar zou zijn. Ik zocht op het internet en vond die batterij bij jullie voor een gunstige prijs. De batterij is voor iemand anders en ik weet niet of ze de batterij al in haar telefoon heeft laten plaatsen.

Alles perfect in orde

In tegenstelling tot eBay geen chinese namaakbatterijen!

geweldig

heel snel en goed