Snelle levering en afhandeling

Snelle levering en afhandeling, prima verpakt!

Niks meer aan doen

Zeer fijne verwerking!

Na het bestellen en vlotte ontvangst van een batterij, kwam ik tot ontdekking dat ik een verkeerde batterij had besteld. Na contact met de firma kon ik de juiste batterij bestellen. Na terugsturen van de verkeerde batterij kreeg ik de juiste batterij op korte tijd toegestuurd zonder bijkomende kosten. Dit was een perfecte afhandeling, waarvoor dank. Vriendelijke groet, Bauwens Roland

Goede snelle levering

Ondanks dat de bestelde batterijen niet op voorraad waren werden we goed op de hoogte gehouden over de bestelling en toch nog een snelle levering Super tevreden

prima afgehandeld.

zie boven

Zeer keurig verpakt en super snel geleverd !!!

Zeer tevreden en een echte aanrader voor iedereen !!!

snelle levering van mijn moto batterij

erg blij!

Levering was snel en correct

Levering werd slechts binnen enkele dagen afgeleverd. Jammer dat in het er bij bestelde setje om de tablet te openen een metalen opener ontbrak. Met het plastic lipje dat er nu bij zat onmogelijk de tablet te openen.

Snelle afwikkeling

Het was de juiste batterij en het kon direct aan de voeding. Smartphone werkt. Geheel tevreden

Bestelling tot levering is vlekkeloos gegaan.

Bestelling tot levering is vlekkeloos gegaan.

Perfect product

Gewoon geweldig

Prima bezorging

Werd op tijd en veilig geleverd. Prima kwaliteit.

Moest snel wat een batterij in huis hebben. Altijd sceptisch over namaakbatterijen maar visueel lijkt het erop dat Gsmbatterij.nl originele batterijen levert wanneer dat aangegeven is. Batterij was echter dood aangekomen, iets wat altijd kan gebeuren met elektronica. Kon niet opladen en had had geen lading meer wat niet normaal is Li-ion batterijen. Gelijk gebeld, vriendelijk te woord gestaan door klantenservice en dezelfde dag ging er nog een batterij uit. Deze was ook keurig de volgende dag bezorgd. Top!

duidelik en perfecte service

ok

snelle levering, goed werkende batterij past perfect.

Super snelle levering

Accu dik in orde; bezorging fout

Het product is volledig in orde, maar hoe Gsmbatterij aan het verkeerde huisnummer is gekomen, is mij een raadsel. Ik kreeg het dus niet thuis bezorgd, maar bij mensen veel verderop in de straat. En zonder navraag had ik het waarshijnlijk nooit ontvangen, want ik kijk niet naar het verzendadres dat opgegeven wordt op de factuurbon. Ik ga ervan uit dat dit niet nodig is.

Een zeer goede website om de juiste batterij voor de mobiele telefoon te vinden.

Prima prijs/kwaliteit en snel geleverd. Toppy.

Alles staat hierboven, levenduur moet ik toch afwachten.

Geweldig snelle levering. Goed product

Snel en correct geleverd

supersnelle levering en heel correcte afhandeling van het ruilen van het artikel

uitermate zeer tevreden.

Enkel dat van vandaag bestellen , en morgen geleverd, kan blijkbaar in ons land beter. 4 dagen heeft dat geduurd, en plots was mijn bestelling er. Nu wat ik bestelde zijn 2 samsun accu's , die zorgvuldige verpakt waren. Ik zal niet twijfelen , in de toekomst nog wat te bestellen. Vriendelijke dank.

Kanaaldijk-Noord 111

5642 JA Eindhoven