top

snel

Geweldig.

Snelle afhandeling.Goed verzorgd.

Gewoon goed

Altijd de beste prijs kwaliteit verhouding

perfect en snel

Juiste produkten tegen gunstige prijzen

Als brievenbuspost zonder t&t altijd spannend maar alles is goed geregeld geweest!

Uitstekend produkt

Deze batterij werkt naar behoren, laadt 100% op. Het is dus een uitstekend product.

Altijd goed

Alles wat ik bestel werkt prima!

Top service en product!

Top service en product

Tevreden

Later geleverd dat verwacht gezien de Corona situatie

niet bestelde ontvangen.nokia adapter

bestelling niet ontvangen!nokia dinges.In mijn haast verkeerd huisnr opgegevenpopulierenlaan 30 terwijl ik op nr 31 woon.bbij navraag op n.30 ook daar niets

Correcte levering volgens bestelling

Ik heb jammer genoeg nog niet de tijd gehad om de nieuwe batterij te installeren, maar alles wijst erop dat er geen problemen zullen zijn.

perfect site en een snelle en nette levering

perfecte site en een snelle en nette levering

Snelle levering goed produckt

Snelle levering van goed product.super blij mee.

Is goed

De batterij doe het prima

Bij probleem uitstekende service

Voor mijn Samsung Tab S4 tablet werd een nieuwe originele li-ion accu geleverd. Deze bleek niet op te laden. Na een enkel mailcontact hierover werd binnen 4 werkdagen een nieuwe accu geleverd, onder garantie. Chappeau

Niet tevreden !!

Na betaling krijg ik een bericht dat mijn bestelling was verzonden, na de 4de dag heb ik dan een mailtje gestuurd, waarin stond dat de batterij van 11 sep was verzonden, heb er dan nog 2 dagen moeten op wachten, dus ik zou jullie zeker aanraden om van uw website af te halen voor 23u besteld de dag nadien thuis, want dit klopt van geen kanten.

Na mijn bestelling op 24 september in de namiddag heb ik de volgende dag bericht gekregen dat het bestelde was aangeboden aan Post NL. Echter het werd niet bezorgd . Zonder problemen werd een andere nieuwe batterij opgestuurd. Geheel kosteloos. Mijn complimenten en mijn telefoon werkt weer goed.

Prima supersnelle levering

Niks te klagen

Eerst twee batterij besteld bij een andere site, deden het niet. Ook toen ze een andere opstuurde, maar die van GSMbatterij deed het meteen en goed. Ben er zeer tevreden mee!

Op tijd geleverd, originele batterij zoals besteld

Tevreden.

Prima verlopen

Alle facetten van het proces zin goed verlopen, ik ben tevreden.

Prima service en zeer snelle levering

Prima service en zeer snelle levering

tot in de puntjes uitgevoerd

accu besteld na inbouw reageerde tablet niet mijn conclusie werd bewaarheid tablet heeft de geest gegeven. accu retour met uitleg. binnen twee dagen bedrag terug gestort. geen verdere vragen heel fijn

Kanaaldijk-Noord 111

5642 JA Eindhoven