Service fantastisch, kwaliteit ondermaats

Fantastische service bij retour, super service, helaas laat de kwaliteit van de batterij te wensen over, binnen het uur leeg, wellicht dat de leeftijd van 3 jaar hier een rol speelt.

De bestelde batterijen de volgende dag binnen! perfect!

Goede service. Zeer goede klantendienst!

Vlotte levering. Maar ik had per vergissing een verkeerde batterij gekocht. Het omwisselen naar de juiste batterij is zeer vlug en vlot verlopen. En vriendelijk! Pluim voor die dienst!

Snelle levering, verpakken kan iets beter.

Snelle levering van originele S6 edge batterij. Handig gereedschap setje wat ik er bij besteld had. Vervangen van batterij is stuk lastiger als wat je op YouTube ziet, maar het is gelukt. Verpakken van batterij met zo'n fragiel kabeltje en stekkertje eraan mag beter. Kabeltje was helemaal dubbel geknikt.

Snelle en juiste levering

Headsetjes en SD kaart makkelijk te bestellen op duidelijke website. Ook voldoende snel (binnen twee dagen) geleverd.

Ruim assortiment, snelle levering

Zocht accu voor een oudere smartphone. Keuze genoeg en snel thuis. Wel vind ik de verzendkosten hoog voor een levering in een noppen envelopje. Had wel een levering in een brievenbus doos verwacht..... wat voor mijn gevoel veiliger verpakt is.

Snelle, goede service...

Snelle, goede service...

Vlugge en correcte levering

Product snel ontvangen.

Matig

Inplaats van de volgende dag duurde het vier dag . Was niet te volgen wanneer het bezorgd werd. Batterij werk prima Hierna goed mail contact gehad naar volle tevredenheid opgelost. Prima naservice

Snelle levering en een originele accu zodat mijn Motorola telefoon er weer tegen aan kan.

Snelle en goede levering van een accu voor een smartphone uit 2014

Ik was blij verrast dat er een nieuwe accu voor een smartphone uit 2014 uit voorraad leverbaar was, en inderdaad snel en correct geleverd. zeker een website om te onthouden voor de toekomst.

Goede Beordering

Aflevering op tijd, goede product kwaliteit

Levering volgens uw informatie

Geen opmerkingen

Het werkte en de instructies waren duidelijk. Levering was snel en goed.

Top en snel geleverd

Goede kwaliteit voor een redelijke prijs

Ondanks de verkeerde toch zeer snel de juiste accu Zeer tevreden

Batterij snel ontvangen

Prima service !

Bestelling kan vlot geplaatst worden en je wordt heel goed geïnformeerd via mail en dit zowel over de levertijd als over het product zelf.

topbedrijf

Heel uitgebreid assortiment accu's voor mobiele telefoons. De ene dag besteld, de volgende dag reeds thuis bezorgd in goede verpakking. Adresje om te onthouden, gewoonweg top !

Goede en snelle levering.

Zeer nette en correcte levering

Verkeerde batterij geleverd! Na foto sturen ,correctie.

Eerst verkeerde batterij geleverd,na spanderen van tijd en geld is ditgecorrigeerd, bleek fout genaakt bij zoeken in magazijn naar juiste type batterij voor NOKIA GSM TOESTEL 6233,

Kanaaldijk-Noord 111

5642 JA Eindhoven