geweldige service.

een keurige afhandeling van mijn klacht en kreeg mijn geld binnen 2 dagen terug gestort op mijn rekening.

Zeer snelle levering en goede service.Tevreden over de kwaliteit van de battery.

Makkelijk te vinden en te bestellen. Ik kreeg mijn batterij redelijk netjes op tijd binnen. Mocht ik in de toekomst weer iets op dit gebied nodig hebben dan ga ik haast zeker weer met ze in zee. En ik zeg er haast bij omdat er tegen die tijd weer eerst even gezocht word of ze nog steeds de goedkoopste zijn of misschien tegen die tijd iemand anders. You never no.

is goed onvanen de battery

een battery is goed en mij telefoon die doet het nu goed

Goede service en snelle reactie

Snelle levering en goede service

prima klantenservice

ik heb een telefoonachterkant besteld. is direct volgende dag geleverd. was helaas kapot. 1 belletje was voldoende en ik heb een nieuwe gekregen. prima klantenservice!

Excellent quality, fast delivery

I was pleasantly surprised at the speed of delivery and the quality. It's good to know if disaster strikes again. Excellent competitive prices as well. Thank you.

uitstekend

Ik ben huiverig voor online-bestellen maar door dit bedrijf ben ik toch een beetje anders gaan kijken naar die dingen, ik blijf op mijn hoede maar we zijn uitstekend en snel geholpen

Batterij is snel en goed vervangen

dank voor de snelle reactie

Super service

Ik had een draadje besteld. Ik kon zien in de post nl app dat ik deze zou ontvangen ik heb deze echter nog niet ontvangen. Ik heb dit gemaild naar gsmbatterij en hun hebben het draadje kosteloos nog een keer verzonden en deze kreeg ik vandaag binnen.

Goede orderbevestiging en afhandeling gedane bestelling.

Uw e-mailbevestiging dat opdracht werd ontvangen alsook mogelijke levertijd voldeden aan mijn verwachting. Product werd tijdig afgeleverd en wordt thans gebruikt.

Goede service en snelle levering.

Ik kon op uw site de juiste batterij voor de Nokia gsm snel vinden en een bestelling doen. Binnen een paar dagen waren de bestelde batterijen thuis.

OK

Volgens verwachting

snelle afwikkeling en betrouwbaar

bij terugzending van mijn product, werd alles netjes en snel afgewikkeld, ik werd op de hoogte gehouden en kreeg mijn geld terug gestort

Het was uitstekend

Goedenavond Happy Alles is goed aan gekomen de andere dag had ik min bestelling al ik ben blij dat het zo snel gaat ik ben blij met jullie Mvg Jan

Tot mijn spijt past de baterij niet in het toestel nokia 2720 flip Black

Supersnelle levering

De webshop is perfect, supersnelle levering (binnen 24h!) en bij vragen over de produkten werden deze supersnel en naar volle tevredenheid beantwoord. Het bedrijf vind tevreden klanten erg belangrijk!

ik ben zeer tevreden werkt goed

Inderdaad originele batterij.

Duidelijke site. Trage bezorging (4 dgn). Montagesetje erbij gekocht wat totaal onbruikbaar was om de batterij te verwisselen. Jammer van het geld. De batterij zelf was prima en toen de tablet met ander gereedschap geopend was, was die snel en gemakkelijk te vervangen.

Me telefoon weer als nieuw

Langere baterij duur geen uitval gewoon weer na voledig gebruik van me telefoon een aanrader top kwaliteit bedankt

Matig

Advies: Laat een klant weten, wanneer het bedrijf de beloftes niet waar kan maken. In dit geval gaat het om de levering. Ik hoop dat de rest in orde is.

snel besteld en afgeleverd.

beschrijving van producten en de specificatie soms verwarrend

Goed product en snelle levering

Originele batterij. Voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Uitleg over eerste ingebruikname werd bijgeleverd.

Juiste product toe geleverd

Was vervanging van de oude batterij van mijn S4

snelle en goede service

Ik had een batterij besteld om zelf te vervangen in mijn telefoon.Dat durfde ik toch niet aan en heb de batterij teruggestuurd.Ik kreeg snel en vriendelijk antwoord en ook het geld stond weer snel op mijn rekening.

Kanaaldijk-Noord 111

5642 JA Eindhoven