Snel bezorgd en vergoeding na terugsturen

Ten eerste erg fijn dat Gsmbatterij ook een batterij heeft voor mijn Samsungtoestel dat al enkele jaren niet meer wordt geproduceerd. Ik had eerder een batterij besteld waarvan bleek dat deze niet uit het jaar bleek dat de telefoon was gemaakt. Ik heb hem teruggestuurd en kreeg het volledige bedrag terug inclusief de verzendkosten. Terwijl het eigenlijk mijn eigen fout was. Alle lof!

Kwaliteit

Ik ben zeer tevreden met de kwaliteit van de ontvangen batterij (ondanks late bezorging).

Ontevreden

Ben niet tevreden, in die zin, dat er een verkeerde batterij verstuurd geweest is en ik momenteel nog wacht op de juiste gevraagde batterij. De verkeerde batterij heb ik per post naar jullie teruggestuurd. Tevens vind ik dat het redelijk lang duurt vooraleer je uw bestelling toegestuurd krijgt. Mvg Janssens Edith

Snelle service alsnog de bestelling binnen gekregen.

Tevreden met de batterij voor mijn telefoon.

goed en snel geleverd

Na 6 dagen nog geen batterij afgeleverd

Een zeer slechte ervaring als je beseft dat veel webwinkels binnen 24 uur kunnen afleveren. De acties na deze constatering waren doeltreffend en snel uitgevoerd. Kortom verdient mijn waardering van eerst een positieve verandering

perfecte service

toch gekozen om een vervangbatterij aan te schaffen in plaats van een nieuwe smartphone snel geleverd, bestelling zoals verwacht, schokvrij verpakt in een envelop en niet in een reuzedoos (zoals sommige firma's leveren).

Betrouwbaar

Fijne communicatie en het bedrijf zoekt naar een positieve oplossing als er iets niet goed gaat buiten hun invloedssfeer

Batterij voor telefoon snel en correct geleverd

Batterij voor telefoon snel en correct geleverd

Goed product en snel geleverd

Door de corona crisis iets langer moeten wachten op mijn bestelling maar verder prima

Het onderdeel dat ik bestelde paste perfect dank zij de goede omschrijving op de website.

duidelijke website en goede klantenservice

De batterij van mijn telefoon moest vervangen worden, via gsmbatterij.nl kon ik makkelijk de juiste vinden

De levering overeenkomstig de afspraak punctueel uitgevoerd,

Zoals afgesproken is de zending netjes per post afgeleverd op het afgesproken tijdstip

Super service

Ik heb van Gsmbatterij reeds een nieuwe accu ontvangen en functioneerd goed. Bedankt voor de goede en snelle service . Met vriendelijke groet, Ronald.

Helemaal goed

Dit is een bedrijf met een mooie en overzichtelijke website. Ze doen wat er word belooft en reageren goed en snel. Uw product word volgens de afgesproken termijn bezorgd. Top ga zo door!!

OK

ondanks Corona19 toch een goede levering

Goede prijs

Snelle levering in tijden van corona.

Levering ok.

Goed en slecht. Nu heb ik een originele batterij besteld en netjes ontvangen. Maar deze moest een bestelling van 9 maanden van jullie vervangen. Dat was een niet originele batterij die ook door jullie is geleverd. Met teksten als beter en sterker dan een originele Samsung batterij. Tja, en dan zijn de 6 maanden garantie altijd voorbij. Gr.

Snelle correcte juiste levering

Alles volgens gemaakte afspraken verlopen.

prima klantvriendelijkheid, duidelijke communicatie,snelle levering

Ik heb zonder veel tijdsverlies en/of zoekwerk gevonden wat ik nodig had , de levering is snel en exact wat ik bestelde

Gewoon goed

Nette levering

Naar verwchting

Werd de dag na bestelling bezorgd. De gebruikshandleiding zou met de factuur zijn meelgeleverd. Niet kunnen vinden

Snelle en correcte levering !! 👍👍👍👍👍

Snelle en correcte levering ondanks de logistieke problemen bij PostNL door de Corona-drukte.

Snelle en juiste levering

Snel de juiste batterij gevonden en vlug in huis. Bedankt.

Kanaaldijk-Noord 111

5642 JA Eindhoven