Snelle duidelijke levering, batterijkwaliteit slecht

De website was duidelijk, de juiste batterij was zo gevonden. De originele onderdeelnummers staan erbij vermeldt. De batterij is bij aankomst (iets later dan verwacht door de covid drukte) opgeladen tot 100% De dag erna heel snel leeg, de dag erna ook. Ook plotseling van 20 naar 2%. Ik kijk dit nog een week aan, daarna neem ik contact op met gsmbatterij.

goede service

Door nalatigheid of drukte van Post NL na 4 dagen geen batterij ontvangen . Na contact met Gsmbatterij, is er direct weer een batterij gestuurd en heb die de volgende dag ontvangen. De batterij is wel van februari 2019, en het duurde ruim 5 uur voor de batterij 100% was opgeladen. Ben erg blij dat ik mijn telefoon weer normaal kan gebruiken door de nieuwe batterij, en ook blij met de goede service van Gsmbatterij.nl.

Prima service!

Bestelling was snel en in goede staat geleverd. Precies volgens de info op de site.

perfecte levering

binnen 24 uur geleverd, klasse.

Makkelijk gevonden wat ik zocht, betaling ging makkelijk via IDEAL , de stand van zaken werden op tijd verstuurd via de email en ik wist precies wanneer ik mijn pakketje zou ontvangen en het was een snelle levering.

Lekker snel en makkelijk

Goede support ook in het weekend

Snel en superlevering

Geheel volgens de handleiding op de site verlopen, snelle levering, netjes verpakt.

Snelle levering en juiste accu.

Ik had met spoed een accu voor de telefoon nodig. De juiste accu is snel geregeld.

alles zoals afgesproken

eindelijk de juiste batterij gevonden voor mijn toestel en snel geleverd zelfs in corona tijden.

het product is toegekomen goed verpakt snelle levering goede prijs aanrader

Makkelijk zoeken en goed bestel proces

Gewoon wat ik verwacht van een professionele organisatie.

Overzichtelijke website, snelle levering en passende prijs.

Overzichtelijke website, snelle levering en passende prijs. E.e.a. geregeld voor een bezoeker aan ons Repair Café Berkelland.

SNEL EN GOED

goede service

Lastig

Het vervangen van de batterij waren meer onderdelen nodig dat werdt niet vermeld ik bedoel een reparatie set. Vermeld dat bij de beschrijving van het vervangen van de batterij

Van bestelling tot levering, probleemloos

Website brengt je meteen naar het juiste produkt De afhandeling en betaling wijst zich vanzelf. Levering in een goeie envelop. Product was goed verpakt en geen schade. Chapeau.

Besteld, snel en correct geleverd. Ik ben een tevreden mens.

Besteld, snel en correct geleverd. Ik ben een tevreden mens.

gsm S5 batterij

Helaas deed 1 vd 2 batterijen het niet. Volgende dag al een nieuwe binnen. Super!!!

eerste batterij werkte niet goed

Batterij is keurig op tijd en volgens afspraak bezorgd. Echter na deze in de tablet geplaatst te hebben laadde hij niet op, kwam tot max 8%. Andere kabels geprobeerd. Omdat ik dacht dat ik misschien niet alles goed had aangesloten boel opnieuw gedaan. Zelfde verhaal alleen laadde hij nu tot 13%. Oude batterij er weer in en laadde in no time tot 100% dus conclusie is toch dat batterij niet goed is. Inmiddels na vele pogingen laadt hij op tot 45 procent maar niet verder. Batterij houdt wel lang zijn vermogen. Op die 45 procent kun je relatief lang op de tablet werken. W.s is het domme pech. maar baal er wel van. Na contact gehad te hebben met de helpdesk werd mij zonder ook maar een beetje moeilijk te doen een nieuwe batterij toegestuurd omdat ik nog garantie had.

Prima, Snelle service en goed stevig verpakt.

Levering en kwaliteit oke

Na het plaatsen van de batterij blijkt het scherm ook defect te zijn. Geen geluk dus.

snelle en prima service

er werd snel en netjes geleverd, een prima service.

Snelle service en betrouwbaar

Vlotte bestelling via de website en de batterij werd snel geleverd.

Correcte afhandeling zoals voorgesteld op website.

Doorzichtige website die heel gebruiksvriendelijk is. Het gebeurt allemaal zoals aangekondigd. De levering naar België duurt iets langer maar dat is op zich geen probleem. Goede ervaring. Een webshop om te onthouden.

Delivered as promised

Fast delivery.