Goede en snelle levering.

Goed product voor weinig

Zeer zeer slecht .

Gisteren 1800 was de batterij vol . Nu 24 uur later nog maar 30 % over . Deze batterij is nog slechter dan die hij moest vervangen .

Omschrijving van het product duidelijk. Snelle levering.

De juiste spullen en op tijd geleverd.

Het bestellen ging vlot en de levering was op tijd.

Snelle levering en een goed product.👍

Originele kwaliteit voor de juiste prijs.

Originele accu van m'n HTC One m8 vervangen. Met de meebestelde tools set. 2 uurtjes werk. Htc als nieuw. VolleAccu gaat weer 6 dagen mee.👌

Prima prijs en snelle levering!!!

Ik vind de prijs en de levering helemaal goed. Daarom doe ik de moeite om aan te bevelen.

Batterij en oplader auto besteld

Batterij note 4 besteld en een auto oplader. De batterij werkt erg goed maar de auto oplader is waardeloos! Blijft niet vastzitten en als hij werkt dan alleen op rechte geasfalteerde wegen. Bij bochten en drempels etc vliegt de auto oplader uit het contact. Miskoop dus. Levering was redelijk snel.

Tevreden

Waar blijft de terug betaling van de geretourneede batterij??

Heel tevreden

… op elk gebied: prijs, kwaliteit en levering. er moet niet langer meer dagelijks (soms tot 2 x) opgeladen worden met de nieuwe batterij.

Prima goed en snel geregeld

Kan altijd beter maar weet niet hoe. Succes

heb de achterkant van mijn samsung s6 kapot gemaakt, dankzij het setje met blauwe hulpjes om de achterkant open te krijgen. Batterij kan ik dus niet zelf meer vervangen. Hadden jullie even kunnen zeggen dat dit door een onervaren persoon niet te doen is. Misschien een tip om mee te nemen?

Bestelling perfect verlopen

Duidelijke webside welke volledig voldoet aan de hedendaagse verwachting ! Proficiat

Netjes en snel geleverd

Ik ben vlug geholpen eb snel geleverd

redelijk

Batterij Samsung S7 Edge Het gereedschap setje is een prulding. Ook de föhn was niet nodig geweest als de informatie beter was geweest. Dat had me behoorlijk wat kunnen besparen. De föhn 1 geprobeerd.

Snelle levering,goede prijs kwaliteit!

Nieuwe batterij besteld voor mijn Samsung S7 inc glazen achterkant. Snelle levering en de goedkoopste die ik kon vinden voor de zelfde spullen.Mijn S7 is weer als nieuw!

zeer goed

precies wat ik verwacht

prima geregeld

precies wat ik besteld had en snel

Snel besteld, snel geleverd, origineel product.

Een goede ervaring, duidelijke factuur met een duidelijke uitleg hoe je de nieuwe accu moet kalibreren. Een goede en mooie service, vandaar 5 sterren.

Mijn ervaring met GSMBATTERIJ.NL is goed bevallen.

De website ziet er netjes uit en je wordt er netjes en eerlijk geholpen. Kan iedereen aanbevelen de website te bezoeken.

geweldig

hele goede service,snel binnen