Snel en correct geleverd

Bestelling werd netjes via de brievenbus geleverd hoefde er niet voor thuis te blijven

formidabel

snelle informatie en tevreden behandeling.

100% **********

Ik heb batterij besteld bij deze website,maar tot nu toe ik heb niks ontvangen.

Accu in prima staat

Service zeer goed. 2e accu werkt naar behoren. Een dikke duim voor de verdere afhandeling.

prima snelle regeling

Alleen was het voor ons een fiasco, telefoon was kapot. Dus voor niets batterij gekocht.

Snelle servies

Snelle reactie, snelle levering en snelle opruiming, alleen jammer de de nieuw bestelde batterij nog 2 maand oudere productiedatum had dan mijn toestel zelf. Mvg

Super snelle levering. Goed materiaal. Correcte pijs.

Alles tip top!

Producten zoals verwacht. Accu vervangen van een S7 EDGE, ging zonder problemen en telefoon voelt weer als nieuw.

Snel , klantvriendelijk

Snelle levering. We hadden per ongeluk de verkeerde besteld. Teruggestuurd en tweedagen later al bericht dat geld terug gestort is.top service

top

Vlugge levering Goed verpakking Goeie service xxxx

Goede website

Zeer tevreden, alles is vlot verlopen wat betreft de bestelling en een vlugge en goede levering.

Snelle reactie

Snel een nieuwe, originele batterij in huis.

Gewoon vlot een nieuwe, originele batterij voor mijn gsm.

Prettige

Snel interessante prijs

Snelle en nette levering van batterij voor telefoon

Tevreden over de levering van mijn bestelling. Snelle bezorging en goed verpakt.

Prima batterij. Voldoet aan de verwachtingen.

Supper snel,uitmuntend

Goed en snel

Zeer tevreden.

De batterij voor mijn telefoon was binnen enkele dagen in huis (dus zeer snel) en werkte uitstekend. Prima. Geen enkele reden tot klagen.

Top bestellingsverloop

Het bestellen van de GSM baterijen voormmijn telefoon is perfect verlopen. De bestelling was een dag na het bestellen al geleverd. Wat zij beloven op de website wordt ook waargemaakt.

Top !!

Telefonisch advies ingewonnen,daarna een bestelling geplaatst.goed geholpen !!

snelle en correcte levering

Duidelijke site met snelle en correcte levering

fenomenaal

supersnel voordelig en goed, zo weer.

Doet het niet

Hallo Mijn telefoon laat niet op met de nieuwe batterij.het oplaad lampje brand niet.Kan het ook aan de telefoon zelf liggen ? ..Ik weet hetzelf ook niet. Wil jullie toch even bedanken voor de snelle levering.Alleen jammer dat de telefoon niet laad.Kan daarom geen score geven. Gr Liesbeth Meijers

Ontevreden.

Gaat zoals de vorige exemplaren niet lang genoeg mee naar mijn zin. Opladen moet elke dag gebeuren.

top

Ik had een accu voor de iPhone6 en een voor de iPhone7 besteld. De accu van de 7 bleek een defect te bevatten waardoor deze snel leegliep. Met een uur kon deze aan de lader. Gemeld, werd meteen een vervangende opgestuurd, incl. plakstrips. Deze functioneert volgens verwachting. Alsof ik een nieuwe telefoon heb! Helemaal top.

Kanaaldijk-Noord 111

5642 JA Eindhoven