goede service, goed product

helemaal volgens verwachtingen.

Bestelling ging vlot

Bestelling ging vlot, levering werd door Bpost gedaan en zat dus gewoon in de brievenbus en werd niet persoonlijk afgegeven, ik dacht dat de levering via PostNL ging gebeuren. Ervaring met de batterij is heel wat minder, batterij loopt gewoon leeg zonder op de gsm bezig te zijn. Ik hb m bij wijze van extra test gisterenavond volledig opgeladen, deze morgen was m'n gsm uit, volledig plat. Dit is iets dat ik niet verwacht had toen ik een originele Apple batterij besteld heb. Mvg Inge

Goede en snelle levering!

Goede en snelle levering!

Goed advies en snelle bezorging

Zeer betrouwbaar.

Bestellen , een bevestiging direct per mail , andere dag de batterij in mijn toestel.

Goede snelle levering,goede prijs /kwaliteitsverhouding.

Puik.

Heel puik

ZEER GOED

LEVERING WAS SNEL ZEER TEVREDEN

Snel afgehandeld snel bezorg

Zocht een originele al wat oudere Sony batterij en hij was er. Snel besteld, betaald en vlot bezorgd.

Snel geleverd onverhoopt retourneren ook goed geregeld.

Ik had een product besteld en achteraf kon het niet geplaatst worden in mijn defecte telefoon. Direct terug gestuurd en na 2 dagen was het volledig aankoop bedrag weer op mijn rekening gestort.

Batterij was snel verzonden (volgens GSM)alleen niet andere dag in huis zoals aangekondigd. Maar ja......Post.nl hé!

Goede service vooral de installatiehandleiding was voor mij nieuw. Dankuwel!

Alles vlot verlopen

Alles ok

Snel en correct

2 batterijen besteld voor mijn samsung tablet. Bij aankomst was eentje helaas beschadigd. Na melding kreeg ik onmiddelijk een nieuwe opgestuurd. Top service!

perfecte service.

GSM Batterij is helemaal TOPPIE.

content

Duidelijke site, snelle afhandeling, zowel bestelbevestiging als levering. Met zorg verpakt.

uitstekende service

Toezending binnen een dag zonder verzendingkosten. Ook toen de batterij bij mij niet goed functioneerde, werd een vervanging binnen een dag geregeld. Bij andere webwinkels heb ik dit nooit meegemaakt. Uitstekend, zo hoort het!

Goede uitzoekmogelijkheid , top levering

mobiel doet het weer , bedankt voor gunstige optie

De gsm batterij is exact geleverd zoals omschreven!

Batterij lag na de bestelling de volgende dag in de brievenbus.....Top!!!

Tevreden

1 dag later dan vermeld, en batterij oogt alsof er ruw mee om is gegaan maar werkt tot nu toe nog steeds perfect, dus blij ermee

Slechte service

Ik heb de batterijen nog niet ontvangen.

snel

Toppie geregeld

Prima product voor een prima prijs goed geregeld.

Ik heb kort geleden een zakelijke bestelling gedaan per factuur voor een batterij. De batterij was binnen een dag binnen, helaas bleek dit niet het juiste batterij te zijn. Na te hebben gebeld was de juiste batterij ook binnen een dag binnen.

Kanaaldijk-Noord 111

5642 JA Eindhoven