Product snel ontvangen na bestelling, en een probleem met het product zeer netjes en snel opgelost. Prima winkel, met prima service, dus!

Ondanks levering pas ná1 week,alles prima

Goed ondanks niet volgende dag geleverd maar pas 1 week later.

Goede service.

Goede service.

Snelle levering van een prima produkt tegen een scherpe prijs!

Bestelling via website geplaatst; snelle levering, goed verpakt en tegen een scherpe prijs. kan ik iedereen aanbevelen!

Niet persé een hele snelle levering

Levering heeft een dag langer op zich laten wachten. Het product zelf heb ik nog niet gebruikt.

Goed.

Snel en gemakkelijk. Duidelijk. Raad ik iedereen aan!

Prima produkt en snelle levering !

Zeer tevreden over de levering van mijn Powerbank ,door Happy on Web !

Prima snelle en correcte service

In 1 woord prima bedrijf, zeker de prijs kwaliteit. gewoon kopen bij dit bedrijf

Bestelling

Proper en correct geleverd

Snelle correcte levering van de batterij, top!

Ik had de hoop al bijna opgegeven om nog een batterij voor een oude Black Berry te vinden. Bij Gsmbatterij is de batterij wel leverbaar én tegen een redelijke prijs.

tevreden en niet tevreden

Ik bestelde de batterij en deze was op de verwachte tijd geleverd,wat me wel zorgen maakt is dat de batterij nog altijd niet de voldoende waarde geeft,na 4 maal herladen tot 100% en nog 90 minuten laten in de stroom steken is de batterij na 4 uur reeds gezakt naar 30% kracht zonder dat de telefoon gebruikt is,hopelijk betert het

Heel goed en zeker betrouwbaar

Is mijn tweede aankoop en alles naar wens

Redelijk vlotte levering - instructies elders zoeken

Zaterdag besteld, maandag verzonden, vrijdag geleverd. Installatie instructies waren te kort om iets met een iPhone te kunnen beginnen, dus ik ben daarvoor naar de iFixit site gegaan. Batterij zelf is nog aan het calibreren, maar lijkt op het eerste gezicht goed te werken.

Tevreden

Prima product

Perfecte service

Bestelde batterij bleek stuk, volgende morgen een nieuwe in de brievenbus.

aanbevelings waardig

Prima bedrijf. Vlotte levering. Goede kwaliteit

in feite is beoordeling -1

Oude batterij van 4 jaar oud leverde nog 35% van initiële waarde. Wegens dit gegeven nieuwe batterij gekocht bij GSMBATTERIJ. Na 4 maanden defect. Na klacht stuurde GSMBATTERIJ onmiddelijk een nieuwe batterij in garantie. Service is uitstekend. We wachten af wat de nieuwe batterij doet.

snel en goed

vlug gevonden op de site, origineel fabricaat, besteld en de volgende dag in brievenbus formaat ontvagen. Top.

Zeer snelle levering

Prima, snelle service en klein probleem snel verholpen

Werkt uitstekend

Gemakkelijk op te laden.

Snelle levering, te op voor mekaar

Snelle levering, goed voor mekaar

Great handling

I ordered a new battery for my Samsung phone. The handling was great but the supposedly new batteries don't last for much longer than the old ones. I get a maximum of there hours more out of them.

Helaas kan ik deze niet vervangen en komt dus retour. Wel een goede afhandelng van de bestelling Mvg G. Berghuijs

Accu Nokia 6300

Gistermiddag 16:30 besteld , vanmiddag rond 14:00 al in de bus ! Superservice en snel ! Kan hopelijk jaren vooruit met de accu , gelukkig maar want een smartphone vindt ik maar niks !

Kanaaldijk-Noord 111

5642 JA Eindhoven