Super en snel en goede uitleg

Super in een woord

Snelle levering en batterij doet het goed

Na een kaduke batterij via een ander bedrijf hier een betere ervaring. Instructie erbij om levensduur goed te krijgen. Prima

Netjes verpakt

Goede kwaliteit, snelle levering, perfecte service!

zie boven!

BLIJ

Heel content alles perfect,goed batterij snel verzending goed verpakking,goed communicatie

zeer uitgebreide website

goed product tegen zeer schappelijke prijs

prima garantieservice

OK

geweldig

perfect !

Supersnel

Zeer snel bezorgd en prima batterij/accu

Snelle correcte service

Heel goed. Batterij besteld voor tab 3 van Samsung en 2 dagen erna al in huis. Correct verpakt en alles goed op te volgen

Goed verlopen

Voor wie zijn batterij stuk is raad ik aan om de aankoop te doen via jullie

Bere goed

Bere goed

Originele Samsung batterij voor een goede prijs.

Echte Samsung voor een prima prijs en snel geleverd. De link met een utube uitleg voor de montage bleek niet meer actief te zijn. Genoeg alternatieve presentaties, dus geen probleem. Maar toch. Uit de presentaties valt ook op dat de apart bestelde (de)montage kit minder is dan bij andere providers.

Ik had alleen een nieuw baterijtje nodig voor mijn nokia 3600 een oudje maar werkt uitstekend mvg pp S

Ben heel blij mee. Goeie service.

Ik heb van GSMbatterij batterij een nieuwe batterij ontvangen na mijn eerst beoordeling ( de batterij werk toen niet zo als het moet) . De volgende dag was de nieuwe batterij al in de brievenbus. Ik ben nu heel blij mee. De batterij werk goed en duurt langer dan de andere. GSMbatterij heeft de probleem perfect en snel behandeld. Merci

Waardeloos

Ik heb een batterij besteld met de site belofte "volgende dag in huis". Na 2 dagen gemaild waar het bleef. Dan krijg je als antwoord dat ze het via post nl zonder track/trace versturen ( wat al inhoud dat het nooit de volgende dag in huis is). Ook vermeld men dat het wel een 5 dagen kon duren. Ik ben dit soort sites zo ZAT. Had het graag bij de concurrent bestel. Dan maar duurder en een telefoon die het de volgende dag weer doet.

Mooie hoes voor mijn foon, het is wat het is.

Snel geleverd! En het is wat het moet zijn.

Prima.

Snelle en correcte levering

voortreffelijk geregeld

goed geinformeerd over de betaling en verzending werkelijk perfect.

top

de service was top had mijn bestelling snel binnen en telefoon werkt weer prima

Super blij met mijn aankoop en snelld levering!!

Mijn tablet werkt weer perfect.

Geweldige service en levering.

Binnen 24 uur bestelling met juiste gebruiksmelding ontvangen.

super

ben heel tevreden over deze website

Een 10, voor vlotte verwerking.

Alles perfect en naar wens verlopen.

Prima en in nieuwe staat

batterij voor mijn oude(niet meer bestaande) nokia zeer vlug ontvangen in een kleine pakketbrief met nopjes. Prima beschermd en vlugge levering. Hopelijk gaat deze nu ook evenlang mee. Ook goede tips gelezen om de batterij te laden. Deze onlinewinkel heeft wel heel veel keuze, ben blij hem ontdekt te hebben.

Kanaaldijk-Noord 111

5642 JA Eindhoven