Goed geregeld

Prima ontvangst van GSM batterij. De juiste batterij, netjes verpakt, en de volgende dag in de brievenbus. Een tevreden klant dus! Vriendelijke groet, Maaike

Goed product, goede levering

Mijn extra batterij voor de Samsung werd op tijd geleverd en de handleiding was duidelijk. Ik ben een tevreden klant.

Mijn ervaring met GSMbatterij is prima. De postverzorging liet te wensen over, ik heb contact op moeten nemen met GSMbatterij om te vragen waar mijn bestelling bleef. De medewerker heeft het gelijk in orde gemaakt en een nieuwe bestelling verzonden. Zo kan het dus ook, heel service gericht.

Probleemloos

Nieuwe merk accu voor m'n Samsung 9,7 tablet netjes verpakt ontvangen, na 'openbreken' simpel te plaatsen, goed advies voor eerste paar oplaad acties, alles werkt weer!

Snelle reactie en service.

Zeer snel geholpen met de verkeerde bestelling. Alleen maar lof.

Nog niks ontvangen

Zou de volgende dag in huis zijn Inmiddels 3 werkdagen verder Okay kan aan post.nl liggen maar dan nog...

snel goedkoop kwaliteit

Overzichtelijk, simpel bestel procedure, goede info van de klanten service.

Helemaal top!

Goed advies, hele fijne batterij. in één woord fantastisch!

Snelle levering, voor 18 uur besteld en ja, volgende dag in huis!

Product; verpakking; en levering alles top.

Alles was perfect zeer tevreden

Prima webwinkel; correcte prijssetting en eerlijke service.

Ik had een originele batterij besteld voor mijn Samsung tablet, en na ontvangst en plaatsing van deze, bleek er zich een probleempje voor te doen; maar na kontakt via email met de online- shop werd een prima en professioneel voorstel gedaan, om dit euvel op te lossen, wat dus enkel kan getuigen van een correcte service/garantie, alsook van een uiterst eerlijke en 100% betrouwbare webwinkel. Voor mij zeker een aanrader. Met vriendelijke groeten, een tevreden klant.

Good and fast

2 batteries for iPhones ordered and delivered as expected and fast

goede ervaring

Mijn kleinzoon bestelde een nieuwe batterij voor mijn mobiel met de kerstdagen. Uw reactie vind ik erg snel en de batterij had ik na de kerst al in huis.

Goede service ook als hij niet gelijk werkt

Zoals boven omschreven.

Goef

Tevreden

zeer goed

snelle levering en goede kwaliteit.

Goede kwaliteit, snel geleverd.

Voordelige originele Samsung accu.

Ik ontving wat ik kocht, met zinnige installatie instructies. En mijn BlackBerry werkt weer.

Keurig afgehandeld, in goede staat ontvangen. Ietsje later dan beloofd maar dat kwam door Post.nl en de drukte omtrent de jaarwisselling. Zeer tevreden!

Mijn ouwe Samsung S4 mini heb ik aan mijn petekind geven, maar de accu was op. Hier het juiste model gevonden en gekocht. De accu werkt goed en om de het scherm wat overlevingskans te bieden daar ook wat bescherming op geplakt.

Netjes verpakt , en het juiste product ontvangen.

Perfecte levering perfecte accu

Goede verpakking

Snelle & correcte afhandeling

Snelle & correcte afhandeling

Goede snelle service

Ik had de batterijen op 30 december besteld, en tegen mijn verwachting in, kreeg ik op de 31ste al het bericht dat ze verzonden waren. Top service.

Kanaaldijk-Noord 111

5642 JA Eindhoven