Produkt werkt prima

Prima verwerking van mijn retour. Nieuw produkt was verstuurd maar niet ontvangen, contact gezocht met helpdesk en keurig binnen twee dagen een nieuwe batterij ontvangen

prima service

snelle en correcte levering

fijn dat je ook van een ouder toestel de originele accu nog kunt krijgen. samen met redelijke verzendkosten.

Netjes op tijd bezorgd wat ik besteld had

uitstekende service

Na montage nieuwe batterij in mij tablet werkte de ze niet voor garantie een nieuwe ontvangen deze werkte wel en werdt snel geleverd

Klantvriendelijk en snelle levering.

Goede service.

Ik heb een oudere Nokia al van....1995 ???? en mijn batterij wilde niet meer opladen ,einde dienst zijn tijd gehad zeker. Ik ken de bewerking van die gsm vanbuiten en daarom heb ik gezocht op pc naar een verkoper en ze hier gevonden. En al is mij gsm al oud ( ik ook) die ga terug als nieuw (ik niet meer) dus gsm is nu beter dan ik. Ben heel blij dat ik deze firma heeft gevonden en op tijd geleverd, rekening houden dat het tussen kerst en nieuwjaar is, en heel vel werk voor de diensten die het naar huis brengen. Bedankt 1000 x bedankt. Hugo

Top bestelling

1,makkelijk te vinden 2,goede uitleg 3,snelle levering 4,niet te duur

Prima bestelling

Gekocht, betaald en tijdig geleverd zonder problemen

goede aflevering

snelle afhandeling vlak voor de kerst

14 dagen gesteld en nog niks binnen .

Ik heb een mail gestuurd en geen antwoord gekregen . En het pakketje is ook nog niet binnen ik zit al 14 dagen te wachten . Ik wil nu mijn geld terug .

prima service

snel geleverd, prima afhandeling

bestellen tegen een goede prijs en direkt leveren

gewoon top

Goede afhandeling.

OP 19 dec. 2019 GSM bacterie voor Huawie Y6. betaling en afhandeling ging vlot, levering heeft wat op zich laten wachten door de feestdagen kerst.

Door de late post vandaag de bestelling ontvangen.

Alles is netjes en snel afgehandeld

Ik had in december een nieuwe accu besteld voor mijn mobiel, maar dat was niet de juiste, heb hem teruggestuurd en alles is netjes geregeld. Ook later toen bleek dat het niet de accu was waardoor mijn telefoon het niet deed, mocht ik deze accu terugsturen en ook toen weer is alles netjes afgehandeld Qua kosten.

Goede accu, goede service

Ik waardeerde de instructie over hoe de accu om te beginnen geladen moest worden. En ook: ooit kocht ik een accu ergens die helemaal leeg was en niet goed functioneerde. Deze was half geladen en werkt goed. (Zou trouwens graag advies hebben hoe de lihium ion accu van mijn laptop het beste geladen kan worden. Velen zeggen tussen de 30- 80 % houden; de fabrikant zegt helemaal naar 0 en dan naar 100% laden.)

Levering zeer goed. Batterij niet optimaal.

Ik stond verbaast dat het zo snel geleverd was,en het is de juiste batterij,maar de capaciteit vd. batterij is helemaal niet zoals de vorige toen ze nieuw was.

Alles ging zeer vlot

Alles ging zeer vlot...

Gewoon goed.

Gewoon goed.

Nieuwe batterijen voor oude telefoons

Ondanks de kerstdrukte met spoed geleverd. Nu nog afwachten hoe goed ze werken. Ik heb alle hoop.

Behoorlijk

Oplaadbaarheid van de batterij is OK maar ze houdt niet lang in mijn wat oudere GSM. Ik moet toch dagelijks opnieuw laden. Maar blijkbaar kan dat te maken hebben met het toestel?

uitstekend

levering mooi op tijd

snelle leering en goed verpakt en.....goede prijs

zeker voor de volgende keer

snelle levering, zeer degelijke verpakking

Het product is prima maar gaf niet volledig de verhoopte extra gebruiksduur, ondanks opvolging van de instructies in de uitstekende handleiding. Het bedrijf kan ik ten zeerste aanbevelen.

Kanaaldijk-Noord 111

5642 JA Eindhoven