levering was zoek

het pakket werd 's avonds geleverd en afgetekend door een personeelslid, het was een hele zoektocht tot we het pakket terugvonden beter 1 dag later maar tussen 9u en 17u leveren

Uuitstekend!

Correcte, vlotte levering. Meegeleverd een duidelijke iinstructie voor installatie.

Besteld en afgeleverd op tijd

Goede ervaring ,mijn batterijen waren netjes verpakt en waren op tijd afgeleverd

De geschikte batterij

De juiste baterij,gemakkelijk te plaatsen

snelle afhandeling

Dit is de eerste keer dat ik wat bestel en ben heel blij met de vlotte service.

Goede duidelijke site en goedkope en snelle levering

Batterij nodig van S7, snel te vinden en gewoon met brievenbuspost verstuurd

aanbevelling

de eerste keer is altijd afwachten wat het wordt , maar toegegeven gsm-batterij is up to date en correct met zijn producten en diensten doe zo verder thx

Perfect!!!

Snelle , vlotte afhandeling

Goede en correcte levering, maar verkeerd product

Door de verschillende batterijtypes voor mijn toestel een verkeerde batterij. Langere wachttijd door de drukke periode ? Batterij geretourneerd.

Snel geleverd, netjes op de hoogte gehouden van bestelling.

Goed product

Als zeer goed verlopen en snellen afhandeling

Levering okéKrijg de batterij niet geïnstalleerd

Goede levering...maar krijg de batterij niet geïnstalleerd Dus overbodige bestelling geweest.

heel goede service

Batterij besteld en deze was niet goed kan gebeuren. Na een prettig telefoontje werd een nieuwe opgestuurd. Duim omhoog.

De batterij werkt naar behoren!

De batterij doet wat hij moet doen. In mijn ogen is die nog steeds redelijk snel leeg, maar dat zal denk ik overigens niet aan de batterij liggen. Ik ben zelf geen tablet gebruiker, dus weet ik persoonlijk ook niet hoe lang een volle batterij moet mee gaan. Met de tablet wordt alleen boeken gelezen.

snel en betrouwbaar

Bestelde een nieuwe batterij voor mijn telefoon. Om 16.00 uur besteld en de volgende morgen in huis. Toppie

goeie

goeie ervaring, voor ons iets moeilijker om afleveradres door te geven rekening houdende dat er ook op zaterdag kan geleverd worden. Voor ons zou het beter zijn mocht er een afhaaladres in de buurt zijn

Prima service snel ontvangen

Andere dag in huis in een normale verpakking

Materiaal goed aangekomen!

Helaas toch geen succes: de Samsung Galaxy S6 heeft aan de achterzijde een glazen plaat die gelijmd is in het metalen omhulsel. Volgens de video moet dit worden verwarmd met een haardroger, vervolgens moet je met de groene kunststof stiftjes in de gleuf peuteren om het los te maken. Dit laatste is in mijn geval gewoon onmogelijk: er is nog geen honderste mm spleet tussen glas en metaal, bij harder drukken worden de kunststof stiftjes stilaan bot en breken uiteindelijk. Dan maar met een metalen héél fijne stift geprobeerd met een gebarsten glas tot gevolg..! Was te verwachten natuurlijk, maar je hebt geen andere keuze, het toestel is gewoonweg niet te openen. Mogelijk hebben andere toestellen wel een bredere spleet? Samsung had de glasplaat natuurlijk ook met enkele schroeven kunnen vastzetten maar ja... dan koopt men geen nieuwe hé? Dit alles kan ik evenwel niet aan Gsmbatterij.nl verwijten, hun levering was geheel conform het bestelde!

Snel en zonder enig probleem de batterij in de brievenbus ontvangen.

Gebruik website: eenvoudig, direct, efficient. Geeft vertrouwen voor de toekomst.

Goede en snelle afhandeling

Ik wil een klacht indienen

Jullie hebben mij de verkeerde batterij gestuurd ik had de Samsung galaxy S7 edge besteld maar jullie hebben mij s7 gestuurd maar de andere bestellingen zijn goed mijn bestelnummer is: 1063345

pulp

De batterij voor de SAMSUNG TABLET werkt prima en de levering was volgens afspraak MAAR....... de geleverde USB-AUTOLADER laadt niet maar ONTLAAD en werkt geheel NIET,de goedkoopste **** uit China echt waar !!!!!!!!!!!!!! ook stuur ik dit prul niet terug vanwege de kosten.

Zeer snelle en accurate orderbevestiging en levering

Bedrijf reageert snel en goed. Geleverde originele Samsung batterij liet zich redelijk eenvoudig in-één-keer-goed installeren. Opladen van de tablet hoeft nu nog maar eens in de 2 dagen. Met de oude batterij 2x per dag...

Tablet werkt terug met nieuwe batterij.

Alles is OK . Spijtig dat we de verzending niet on line kunnen volgen. Wij zijn weinig thuis. Daarom hadden we het bestelde liever gaan ophalen in een afhaalpunt .

Goed en snel

Voor een al wat ouder telefoon had ik een batterij nodig. Bij Gsmbatterij kon ik het type snel vinden. Ook de levering was snel. Het advies hoe om te gaan met de batterij was deskundig en goed uitgelegd.

Kanaaldijk-Noord 111

5642 JA Eindhoven