vlot geleverd en nette afhandeling garantie

De eerst geleverde batterij ging helaas net zo snel leeg als de oude. Hiervoor is direct een nieuwe batterij afgestuurd. Dit ging stukken beter.

Goed en snel geleverd

Prima verzorgd!

snelle en prima levering

snelle en prima levering komen hun afspraken na toppie bedrijf

Korrekte verhandeling

Bestellen, betalen en afleveren conform informatie

Goed!

Batterij zonder probleem terug kunnen sturen toen bleek dat dat niet het euvel was

top

goed en snel

goede en snelle levering

batterij snel thuis, dat is heel fijn.

gewoon goed

Was netjes verpakt en snel in huis

snelle levering, zelfs van 'oude' batterij

Blijkbaar zeer grote stock want hier vond ik een nieuwe batterij voor mijn oude maar nog steeds niet versleten Samsung X-cover 2 GSM, wat toch al een erg oud model is van GSM. Gemakkelijk gevonden. Vlotte betaling. Snelle levering. Alles top zoals het overal zou moeten gaan dus.

Original Battery + charger

I am very happy with the service and the products which were at an acceptable price and original products.

Goed en vlot geleverd

Voor de eerste keer besteld, de administratie is up tGSMbatterij.nl kan ik zeker aanbevelen.

Heb per ongeluk verkeerde batterij voor mijn telefoon besteld na telefoontje mag ik hem retour zenden en krijg ik de juiste batterij

Na levering van bestelling de batterij voor de tablet vervangen met het bij bestelde gereedschap. Gereedschap deed zijn werk wel maar was al gauw kapot. Maar door jullie snel opgelost door een nieuw setje te sturen. Toppie. Maar vervangen batterij laadt niet verder op dan 80 %

Snelle levering naar volle tevredenheid

Nette afwikkeling.

Snel en correct

Ik kreeg wat ik kocht

duidelijke website en zeer snel geleverd

duidelijke website en zeer snel geleverd.

snelle levering en goede kwaliteit

...

Vlugge levering maar geen service

Ik stuurde volgende mail: Geachte, Ik heb een batterij bij jullie gekocht en probeer die nu in de GSM te plaatsen. Het openen van de achterkant is niet zo eenvoudig als filmpjes op het WWW laten uitschijnen. Is van die procedure geen handleiding beschikbaar? Ik zie dat achterkant van de GSM moet opgewarmd worden. Met welke temperatuur en hoelang. Ik krijg na een 2 tal minuten opwarmen geen beweging in die achterkant. Graag wat meer info hierover. Antwoord: Er is inderdaad enig technisch inzicht voor nodig om de batterij van de S6 te vervangen. Met een instructiefilmpje op Youtube, is dat in de meeste gevallen goed te doen. De achterkant van de GSM moet inderdaad opgewarmd worden, de beste methode om dit te doen is met een heatgun. Met deze heatgun wordt de achterkant op de juiste temperatuur verwarmd en kunt u deze verwijderen. Als dit op een andere manier gedaan wordt, kan het zijn dat de juiste temperatuur niet gehaald wordt. 2de mail van mij: Ik beschik over een heatgun met regelbare temperatuur. In je antwoord staat echter niet op welke temperatuur de achterkant moet/mag opgewarmd worden en hoe lang. Kan ik die informatie krijgen? Antwoord: Wij werken alleen met de voorgeprogrammeerde heatguns, op de vraag welke temperatuur de achterkant opgewarmd moet worden en voor hoe lang kunnen wij helaas geen antwoord geven. Dit is geen antwoord op mijn vraag enkel een poging om nog een heatgun te verkopen.

Alles was tip top in orde

Vermits ik vrijdagavond pas had besteld , heb ik het dinsdag ontvangen omdat ze op maandag niet leveren in België

een toegestuurde batterij deed het niet naar wens, kreeg een nieuwe toegestuurd die het prima doet

reactie van het bedrijf is prima

levering prima verlopen.

levering prima verlopen.

Met Gsmbatterij en HAPPY ON WEB kun je goed zaken doen.

Wij ontvingen een batterij voor onze telefoon. Maar dat bleek niet de goeie te zijn. Na 1 telefoontje kon ik hem terugsturen en werd vlot de juiste gezonden. Geweldige service!!!! Met deze firma kun je goed zaken doen.

Produkt snel geleverd in goede staat. In de iphone gemonteerd, opgeladen en afwachten hoe de batterij zich houdt na diverse keren laden en ontladen. Tot nu toe werkt alles naar behoren. Alleen vreemd dat de nieuwe batterij geheel ontladen was na montage....meestal is een batterij al gedeeltelijk geladen.....

alles ging vlot

gemakkelijk te bestellen, levering zoals beloofd, 2-3 dagen