Correct

Steeds correcte levering. Pakketjes komen ook altijd klein genoeg verpakt zodat ze in de brievenbus kunnen

Deze score zegt alles!

De bestelling was eenvoudig, de levering zoals vooraf vermeld. Kortweg Uitstekend !

zeer goede service, helaas niet helemaal vlot verlopen.

Ondanks een misverstand en een deels foutieve levering, wel heel tevreden over de communicatie en na-service. Zeer vriendelijke contactpersoon waardoor het probleem snel werd verholpen.

Supersnel

Supersnel geleverd. En de prijs is ook prima

De juiste batterij ontvangen.

Bestelling snel en correct uitgevoerd.

Snel en goed verpakt

Goede prijs

Snel en goed

snel geleverd

Net voor 17.00 uur besteld en ik had de knoopcel de andere dag al in huis. Prima service!

Ook voor minder courante batterijen

Correct en binnen enkele dagen geleverd.

Toplevering!

Snelle levering van bestelling! Alles klopt!

prima !

alles correct en vlug

prima service kan niet beter

goede prijzen en prima service

Subliem

Bestelling geplaatst, levering zou pas na een viertal dagen aankomen thuis. Groot was mijn verwondering toen ik het al de tweede dag na de bestelling mocht ontvangen. Prachtig verpakt in een neutrale doos en klaar voor onmiddellijk gebruik. Puike prestatie en ik heel gelukkig met mijn aankoop.

Duidelijke website en prima service

Kon mijn benodigde product makkelijk vinden en was snel thuisbezorgd

Goede en snelle levering

Alle batterijen die ik nodig ben bestel ik hier. Dan weer ik dat het goed is en voor een mooie prijs.

Wat ik bestelt heb is zonder problemen aangekomen.

Snel en correct

Levering correct en snel aangekomen!

geweldig

Goede ervaring

Correcte levering

Vlug en in orde

Uitstekende eerste ervaring

Snelle levering, en niet duur. Ik zocht een bepaalt type knoopcelbatterij voor mijn autosleutel, en die kon ik niet vinden. gezocht op de website, besteld en dezelfde week nog in huis.

De bestelling is goed verlopen

De website is overzichtelijk en het bestellen van een artikel wordt goed verzorgd.

snelle afhandeling maar voor 30 euro kopen om gratis verzending vindt ik veeeeeel te veel.

snelle en goede afhandeling maar 30 euro kopen voor gratis verzenden is veel te veel, de meeste batterijen worden gewoon verzonden per brief ?????

Was goed verpakt en mooi op tijd

Prima aan te bevelen

Na het niet leveren door de post hebben ze het opnieuw opgestuurd en was het de volgende dag in huis.

Kanaaldijk-Noord 111

5642 JA Eindhoven