Alles ok en snelle levering

Alles ok en snelle levering

Op tijd geleverd en netjes afgehandeld

Via mails goed op de hoogte gehouden en ook een factuur ontvangen

Gewoon goed!

Ruim aanbod, budgetvriendelijk, ruime betaalmogelijkheden, goede en correcte service en communicatie, vlotte en snelle levering.

Perfecte service

Prijs en levertijd perfect.

Nog steeds niet ontvangen

Nog niet ontvangen

goede sevice

snel en correct

het juiste materiaal op de juiste tijdstip

Bestelling nooit ontvangen

Bestelling nooit ontvangen geld wel netjes terug gekregen.

Makkelijk bestellen en snel geleverd

De batterijtjes waren makkelijk te bestellen en de volgende dag in de brievenbus! Super geregeld!

Snel en goed

100%

Bestelling prima afgehandeld

Ik heb twee batterijtjes besteld en deze voldeden geheel aan mijn bestelling. Bovendien zijn ze keurig binnen de gestelde aflevertermijn bezorgd.

Zeer goede bestelling!

Precies wat we nodig hadden voor de beste prijs.

correcte bestelling e levering

Top, kon niet beter

Mooie website, snelle reactie en verzending ; beste prijs. Bovendien beter artikel geleverd als besteld.

Nog niets geleverd

Knoopcellen besteld en na een week nog niets geleverd gekregen. Naar aanleiding van een slechte beoordeling door mij heeft knoopcelgigant nogmaals de bestelling gestuurd. Die is goed aangekomen.

Levering in orde

Na enkele weken wachten heb ik eindelijk mijn batterijen aangekregen de levering was volledig in orde ik hoop dat de volgende keren mijn bestellig sneller in orde zal zijn met beleefde groeten walter daniels

Vlot besteld en snel geleverd.

Gemakkelijk winkelen voor batterijen die iets moeilijker te vinden zijn.

Uitstekende, snelle service

De geleverde koopcellen waren niet geheel conform bestelling. Mijn klacht werd direct opgepakt en de volgende dag werden de juiste koopcellen geleverd.

Alles dik ok

ok

Snelle levering. Goed product.

Goed, correct en vlot geleverd.

Goed, correct en vlot geleverd.

Goede klantenservice

klantenservice is prima

Snelle service en levering en originele producten

Snel geleverd, goeie overzichtelijke website.

Snel geleverd in handige verpakking

Vlotte communicatie, en snel geleverd in een verpakking die in je brievenbus past... super...!

Kanaaldijk-Noord 111

5642 JA Eindhoven