Snelle en correcte levering

Net als bij eerdere bestelling ook deze keer weer erg tevreden.

Beter product, volgende dag geleverd.

Ik bestelde een setje van vijf batterijen. Die waren kennelijk op, dus kreeg ik drie setjes van twee batterijen.

Keurig op tijd geleverd

Eenvoudig

Na zoeken in 5 winkels de batterij gevonden bij celgigant. Lekker eenvoudig.

top sevice

Goede service mijn bestelling was niet aangekomen en na contact te hebben gehad werd het gewoon nog een keer verstuur, in een woord top

Site is duidelijk en de bestelde spullen zijn geleverd.

Geen track & trace code ontvangen, dus onduidelijk wanneer de levering zou komen. Maar het bleek uiteindelijk een brievenbuspakje te zijn. Handig als dat even gemeld wordt.

Goede service tegen een prima prijs

Tevreden

De snelle levering super.

Ben zeer tevreden het was netjes verpakt en de aflevering afspraken zijn prima nagekomen ( helaas komt dat zeilde voor bij andere bijdrijven. Dus een dikke 10.

"Best before" datum overschreden van herlaadbare batterijen

Ik bestelde 3 soorten batterijen. Knoopcellen, herlaadbare AA's en herlaadbare AAA's. De Best before datum van de herlaadbare batterijen was reeds 2 jaar overschreden. Ze werken weliswaar wel, maar ik heb mijn twijfels over de capaciteit en de levensduur die ik er nog kan uithalen.

correcte en tijdige levering

Alles zoals vermeld. Zeer snelle en correcte levering. Goede prijs/kwaliteitverhouding

geweldig

snel en goed zichtbaar om te bestellen

Perfect.

Alles maar ook alles was zoals het hoort.

Lange levertijd

4 dagen levertermijn is veel te lang. Zeker als de slogan leveren na 1 dag is.

Foutieve levering

Er werden 2 varta Lithium batterijen CR1025 geleverd in plaats van de bestelde CR1225 types. Ik heb de levering teruggestuurd

Supersnel en voordelig

Supersnel en voordelig

besteld, en op tijd geleverd

correcte levering, mooi op tijd en geen problemen. Zo hoort het.

Good products with cheap price!

The purchasing experience and the products are very good, and the prices are unbeatable. I would only like to have the possibility of tracking the packages with the orders once they are sent from their facilities, but it is a minor issue.

Uitgebreid gamma aan competitieve prijzen

Leveringsduur is te lang voor België.

goede zorg

snelle en verzorgde levering

prima en snel geleverd

Ik ben tevreden, alles verliep vlot

Ze doen wat ze zeggen

Snell en correcte levering

Prima!!!!!

Mooie website, ga zo door.

Perfecte service!

Snel, goedkoop en perfect