Groot assortiment

Groot assortiment, niet duur en snel geleverd!

Goed product enkel lang moeten wachten

Product is zeer oké, enkel vind ik een week wachten op 2 batterijtjes enorm lang.

Snelle en accurate levering

Had deze batterijen nodig voor mijn horloge. Het is de eerste keer dat ik bestel via dit bedrijf en ervaar het als zeer positief. De dag ervoor besteld en de volgende dag geleverd.

Levering veel later dan geadverteerd :-(

Ik bestelde speciaal hier omdat er stond voor 16.00 u besteld de volgende dag geleverd. Op donderdag besteld en pas maandag geleverd. Niet OK dus :-(

snelle levering, duidelijke communicatie

de bestelling werd snel geleverden de communicatie erover was duidelijk

Erg snel!

Goedkoop, snel en goed!

De CR2032 Batterijen zijn vers , voltage en mAmp. zijn zeer correct. Passen perfect. Bedankt. Ik raad deze product voor iedereen.

meer dan tevreden

meer dan tevreden

Zeer snel en zeer correct

Zeer snel en zeer correct

Eerste keer besteld. Had geen ervaring, maar toch ben ik tevreden met de snelle levering

Bestel procedure, verpakking en levering waren in orde. Product werkte naar behoren.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering aan een gunstige prijs

Super gemakkelijk en voordelig!

Beter en sneller kan men anders niet vinden en dan een aantrekkelijke prijs, super en bedankt!

Batterijen besteld, volgende dag in huis.wat wil je nog meer!

Zie boven

Ik heb graag dat mijn naam juist geschreven wordt

Iemand zijn naam juist schrijven is een elementaire vorm van beleefdheid ,groeten ,

Snelle levering en de juiste artikelen.

Het juiste adres voor horloge batterijen.

snel geleverd volgens afspraak

De knoopcellen zijn de volgende dag volgens opgave door post NL geleverd. Het pakje paste in de brievenbus; er hoefde niet voor thuis gebleven te worden.

duidelijk, snel, probleemlos!

vlotte duidelijke site en snelle levering

Juiste product op juiste tijdstip ontvangen

Perfecte service

Goede prijs, snel verzonden.

Niet goed

Heb ondertussen een mailtje gestuurd maar geen reactie op gehad. Ik heb dus een vl2020 bestelt maar de aan sluiting is niet het zelfde als die van de bmw sleutel is ook een vl 2020. Kan ik mijn foute terug sturen en geld terug of hoe werkt dat nu mvg Bjorn van goor auto service bvg

Goede prijs, snelle levering, eenvoudig bestellen en veilig betalen.

Ik kom zeker nog terug !

???

Was eerst niet aangekomen na contact op nieuw verstuurd en nu wel aangekomen prima

Kanaaldijk-Noord 111

5642 JA Eindhoven