goede ervaring

bestelling wordt snel verwerkt ,batterijen van goede kwaliteit

gewoon steengoed

perfecte levering en goed materiaal

Degelijk en betrouwbaar

5 batterijtjes besteld online, voor de sleutel van de auto. De levering, naar België, duurde iets langer dan gedacht. Ook zijn er verzendingskosten aangerekend, terwijl concurrenten dat vaak niet doen. Desalniettemin tevreden met prijs en kwaliteit.

snel en goedkoop

heel snellle levering en goede prijs kwaliteit

Snelle reactie

Goede en adequate dienstverlening

Redelijk

Prijzen van de batterijen waren aan de hoge kant. Later kwam ik een side tegen waar ze veel goedkoper waren.

Overzichtelijke site snelle levering

Binnen de aangeven tijd, snel en goede kwaliteit en mooie prijs

Ik had de bestelde batterijen en koopcellen op de beloofde tijd binnen. alles waar ik het voor nodig had, werk weer optimaal. Goede prijs kwaliteit verhouding

perfect, zeker aan te bevelen

Beste, ik kan u nog geen punten geven ik heb nog geen bestelling ontvangen. Mijn bestelling is dinsdag 18/06 verzonden maar ik heb nog niets ontvangen 10005738

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel geleverd en reeds in gebruik

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik kreeg exact wat ik gevraagd had. Groot aanbod

Levertermijn kan misschien iets sneller

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vlotte manier om te bestellen via internet. Correcte leveringstermijn en dat alles tegen een onklopbare prijs. Het was mijn eerste order, maar zeker niet het laatste.

Misschien duidelijker vermelden dat .be slechts de uitgang is van het e-mailadres maar dat de hoofdzetel in Eindhoven ligt. En voor zover ik weet ligt Eindhoven in Nederland. Ook al kwamen die batterijen uit Groenland! Aan die prijs blijf ik bij jullie kopen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goedkoop en snelle levering.

Geen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede prijzen, snelle en correcte levering.

Bij mijn voorgaande levering werden op de leveringsnota zowel de Varta-types als de SW-types vermeld. Bij de laatste levering werd deze vergelijking niet meer gedaan, jammer want dit is wel praktisch bij het vervangen van een batterij.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle service, grote keuze, prijs/kwaliteit is perfect

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ruime keuze, scherpe prijs.

Geen track and tracé. Wanneer men mij vraagt dit in te vullen heb ik nog niets ontvangen. Ik weet dus niet wanneer mijn bestelling zal toekomen. Dus een verbeterpunt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Tijdige levering Goede prijzen correcte levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super snelle levering. Goed verpakt.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Eindelijk iemand die het gezocht batterij verkoopt. Cr1632. Snel verwerkt en goed ontvangen

Jammer dat het niet de volgende dag in huis is, maar dat ligt aan PostNL.

Kanaaldijk-Noord 111

5642 JA Eindhoven