Slechte levering

Ik wacht drie dagen lang...

Alles picobello.

De levering was zoals verwacht.

Snel en correcte levering

Snel en correcte levering

Productkwaliteit nog afwachten, dat heeft tijd nodig.

Netjes geleverd

Tegenwoordig is bijna iedereen te laat met leveren of er is gezeik met iets, maar bij knoopcelgigant was dit absoluut niet het geval..besteld en meteen de volgende dag netjes thuis bezorgd zo als het hoort…..dus dikke pluim voor ze

Veel keuze maar te duur door verzendings kosten die erbij komen.ten

Leveringstijd was langer dan bij de meeste webshops. Voor de aankoop van 1 enkel batterijtje is de verzendingsprijs te hoog.

Snelle levering perfect

Vandaag besteld morgen in huis , speciale knoopcelbatterij

Top, in alle opzichten

snel en goed

Zeer snel geleverd

Kwaliteit zoals beschreven en zeer snel geleverd

prima ervaring

vlotte , correcte afhandeling

Snelle Verzending, product zoals omschreven. Goede opvolging.

Prima ;-)

Perfecte service!

Zeer vriendelijk contact met de helpdesk. Uiterst snelle levering. Hartelijk dank.

Mooie verhouding prijs/kwaliteit,en een perfecte levering.

zeer tevreden

Zeer tevreden!snelle levering!prijsgunstig!!

Goede service en snel geleverd

Super ervaring met deze winkel. Door een foutje waren 2 knoopcellen besteld en slechts 1 geleverd. Na een mail werd er prompt gereageerd en de andere dag had ik de ontbrekende batterij. Dus voor mij nu de hofleverancier voor knoopcellen!

Helemaal zoals het hoort!!!

Helaas is mijn eerste bestelling nooit aangekomen, de tweede bestelling wel. Na hierover een email gestuurd te hebben werd ik binnen een uur gebeld. Geld van de eerste bestelling is keurig terug gestort. Dit alles zonder een discussie. Keurig, helemaal zoals het hoort! Zal hier zeker nog eens bestellen. Anton

Pakket werd uiteindelijk geleverd

Na deze slechte beoordeling heeft KnoopcelGigant snel gereageerd en het nodige gedaan om mijn pakket alsnog te leveren. Eind goed, al goed.

Eerste bezoek aan edsite, snel geleverd en goede merken

Snelle levering, ruime keus tegen een goede prijs.

Correct en tijdig

Geen opmerkingen

Heel goede, gemakkelijk bereikbare en snel werkende klantendienst. Heel tevreden over. Mijn levering bleef uit en ik nam per mail contact op met de klantendienst. Ik kreeg meteen reactie en heb binnen 2 dagen mijn bestelling in de bus gekregen. Mooi zo

Niet ontvangen

Nog steeds niet ontvangen! (06/10/2021) Besteld op 28/09/2021.

Snel geleverd. Juist wat ik nodig had en niet duur

Snel geleverd. Juist wat ik nodig had en niet duur

Snelle en correcte levering, top service!

Snelle en correcte levering.

snelle en correcte levering.

Snel en goed

Snelle levering, grote keus