snel correct en betrouwbaar

mijn bestellingen zijn steeds goed en binnen de op voorhand bepaald tijd, uitgevoerd , één betrouwbare firma

Snel geleverd, goede prijs

Besteld en laten leveren in omslag via post, en dezelfde week nog in de brievenbus. Zeker aan te raden!

tien op tien

snelle dienst zeer te vree den dank U

Gekregen wat ik heb gevraagd

Levering en levertijd prima

Goed contact gehad en volgens afspraak geleverd

Contact gehad over levertijden, hierbij werd de moeite genomen om per product de afzonderlijke levertijden na te kijken. Producten werden zelf te vroeg geleverd. Topbedrijf.

Correcte levering!

Alles verliep zoals verwacht!

Vlotte bestelling en levering

Vlot kunnen bestellen en levering ging goed. Over de levensduur van de batterij kan ik me nog niet uitspreken.

Moeilijk om juiste product te vinden bij de knoopcelbatterij

Moeilijk om te bestellen trage levering

Duidelijke website snelle levering

Snelle levering duidelijke website

Snelle behandeling. Spijtig dat er geen variëteit aan drone batterijen van DJI beschikbaar zijn.

Redelijk snel geleverd

Snelle en correcte bezorging

Goede kwaliteit en snelle levering

Goed van prijs en snelle levering

Heb gevonden wat ik zocht, een verpakking van 5 knoopbatterijtjes aan een zeer redelijke prijs en zeer snel geleverd.

Bestelling na 2 weken nog niet aangekomen

Bestelling geplaatst op 21/08/21 Nog steeds niet aangekomen Niet voor herhaling vatbaar !

Vervaldatum batterijen slechts 18 maanden!

Om verzendkosten in de toekomst te vermijden 5 stuks horlogebatterijen, besteld, als er dan batterijen geleverd worden met vervaldatum al na 18 maanden heb ik de indruk dat mij oude stock wordt geleverd tegen een nochtans eerlijke prijs. Ontgoocheld.

perfect

Vlot en correct geleverd.

gewoon goed en snel!!

snel, accuraat en prijsbewust

Heel hartelijk dank voor de snelle levering van de gewenste knoopcel batterijen vanuit een heldere bestelprocedure waardoor het erg makkelijk was en is om de juiste batterijen te vinden en te bestellen.

Doen wat ze beloven, top!

Helaas kreeg ik in eerste instantie de verkeerde type batterij geleverd. Contact met de klantenservice opgenomen, deze was zeer goed en snel te bereiken overigens. Zij gingen het in orde maken en als snel heb ik alsnog de goede batterijen ontvangen. Prima service noem ik dat.

prima ervaring

prima ervring alhoewel dit de eerste keer was dat ik deze site gebruikte . Kom zeker nog terug in de toekomst. Top

zeer goede service

Goede prijs kwaliteit en snelle levering

Duracell 2430 betaald maar nietgekregen

Ik bestelde en betaaldeeen batterij Duracel 2430, betaalde aar kreeg ze niet

Snel en juist

Snelle en en juiste levering

Is niet de eerste keer dat ik een bestelling plaats. Vorige keer was het ook “SUPER”

Kanaaldijk-Noord 111

5642 JA Eindhoven