Doen wat ze beloven, top!

Helaas kreeg ik in eerste instantie de verkeerde type batterij geleverd. Contact met de klantenservice opgenomen, deze was zeer goed en snel te bereiken overigens. Zij gingen het in orde maken en als snel heb ik alsnog de goede batterijen ontvangen. Prima service noem ik dat.

prima ervaring

prima ervring alhoewel dit de eerste keer was dat ik deze site gebruikte . Kom zeker nog terug in de toekomst. Top

zeer goede service

Goede prijs kwaliteit en snelle levering

Duracell 2430 betaald maar nietgekregen

Ik bestelde en betaaldeeen batterij Duracel 2430, betaalde aar kreeg ze niet

Snel en juist

Snelle en en juiste levering

Is niet de eerste keer dat ik een bestelling plaats. Vorige keer was het ook “SUPER”

Correct, snel, betrouwbaar. Prima service. Proficiat

Prima organisatie maar waanzinnig hoge leveringskost.

Bestelling en betaling liepen vlot. Ook communicatie was OK. Twee opmerkingen: de levertijd is overdreven hoog en de vervoerkosten al evenzeer! Dit is belachelijk hoog en pure uitbuiting. We hadden gekozen voor de "brievenbus-versie". Een postzegel kan toch niet zo duur zijn?

Snelle levering, maar niet volledig!

Er ontbrak 1 knoopcel V395, dus geen score...

Heldere website, snelle levering

Vanwege weekend kwam post pas op dinsdag. Mijn horloges zijn weer geel bij de tijd

gewoon goed

Goede eerste kennismaking.

Levering zoals besteld.

Snelle levering en degelijk produkt

Ik ben heel tevreden met de geleverde batterijen. Ze functioneren prima. Snelle afhandeling en levering.

Wordt snel geregeld

Prima werk!!!

Alles keurig geregeld.

zeer ggoed

snel, volledige en volgens afspraak.

gewoon prima

prima service en voldoende aanbod

goede prijs, goede kwaliteit

alleen maar positief

geweldige service

zeer snelle levering

Zeer snel en goed

Ik hoef niet naar de stad en de andere dag in de bus

Onvoldoende..... sorry

Van het type SR58 had de eerste batterij 0.37 V, de tweede 0.82 V, de derde 1.29 V, de vierde 1.44 V en de vijfde batterij 1.48 V. Sorry maar het is zo.... 'k Zal in het vervolg en A-merk bestellen i.p.v. het huismerk.

Prima shop

Merkbatterijen voor een lage prijs, snel en goedkoop

Breed assortiment

Veel keuze en snel in huis.

Bestelling netjes ontvangen

Handig voor een paar goedkope horlogebatterijen. Snel per post geleverd.

prijs en kwaliteit is perfect

Prijs,kwaliteit en service is gewoon perfect

Ruysdaelbaan 3a

5642 JJ Eindhoven