Een goed product tegen een goede prijs.

De batterijen, die ik heb gekocht bij KnoopcelGigant zijn goed van kwaliteit en ze worden verkocht voor een fatsoenlijke prijs.

Vroeger geleverd dan verwacht netjes in de brievenbus.

het was mijn eerste bestelling dus geen ervaring maar de eerste keer was in ieder geval zeer goed.

Perfecte afhandeling

Perfecte afhandeling van de bestelling/levering. Deze webwinkel is zeker aan te raden.

Prima!!!

Snelle afwikkeling. TOP!!!!!

perfect

alles is vlotjes verlopen bedankt

Goed en tevreden

Zoals altijd ben ik ook nu weer tevreden over de bestelling en de levering alles was goed .

Van bestelling tot levering, alles is correct verlopen.

Correcte prijs, vlot kunnen bestellen, levering in de brievenbus, handig.

Prima prijzen en snelle verzending!

Prima prijzen en snelle verzending!

Gewoon ontvangen wat ik nodig had.

Keurig

Niets op aan te merken.

Snelle levering maar achteraf…….

Snelle levering bestelde batterijen maar achteraf aanmerkelijk duurder dan concurrenten vandaar mindere beoordeling. Kijk dus ook verder!

Prima in orde

Alles wat ik zocht op voorraad en snel en netjes geleverd. Top!

zeer goed

alles ging vlot

Top levering

Snelle bezorging, niet duur en goede producten

snel besteld snel bezorgd

Zeker aan te bevelen

Zeer goede service en snelle levering.

Snelle service prima

vond het super en snel geleverd maar hellas door post nl in kapotte verpakking geleverd Hier kan de webshop natuurlijk niets aandoen

Prima afhandeling bestelling.

Makkelijk besteld en snel in huis.

Veel keuze, supersnelle levering

Had horlogebatterijen nodig, begin van de avond besteld, volgende ochtend al in huis!

corrcete afhandeling . Super!!!

corrcete afhandeling . Super!!!

Tot mij verdriet heeft geen levering van batterijen plaatsgevonden.

Ik ben nog steeds in afwachting van mijn bestelling. Tot op dit moment heb ik nog geen batterij gezien. Waar het probleem zit weet ik niet maar dit is geen goede beurt!! Vrijwel direct nadat ik klacht had gemaild kreeg ik een reactie van de organisatie met de mededeling dat de batterijen nogmaals naar mij verzonden zouden worden. 24 uur later lagen ze bij mij op de mat. Een mooi voorbeeld van adequate klachtafhandeling.!

Na ruim 7 dagen nog steeds niets ontvangen!!!

Moeilijk te beoordelen want na 1 week nog steeds niets ontvangen!!!

Snel zeg

Dankzij de knoopcelbatterijen in no time m’n horloges gerepareerd

fantastisch

al 2de keer gekocht bij jullie kunt er echt op rekenen op tijd met de grootste zorg dank u

geen levering ontvangen

Verleden week 13/08 besteld en op 18/08 nog niets ontvangen. Intussen wel mailing krijgen om knoopcelgigant te beoordelen. Conclusie -> nooit meer. Veel beloven maar weinig waarmaken.

Kanaaldijk-Noord 111

5642 JA Eindhoven