Correct en snelle aflevering

Correct en snelle aflevering

Snel

Zou zo weer bij jullie bestellen

Tevreden

Besteld en vlug geleverd.

No nonsense

Bestelling, mondeling contact en levering uiterst correct!

Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen.

Uitgebreid gamma met correcte prijzen en service.

Onpraktisch

Helaas werkte het product niet. Er zat geen pompje bij om de bal op te blazen. Ik verheugde me op de toepassing maar helaas werd ik teleurgesteld.

Prima service; levering op tijd van producten tegen redelijke prijs!

De goede producten zijn snel geleverd en de prijs is ok!

Snel en zeker.

Ik ben erg goed geholpen,de dame die me hielp zag er lief uit en ze haalde elke batterij persoonlijk uit de vitrinekast. Ik heb nog nooit zo'n goede service gehad. Dit is natuurlijk een grap, maarja jullie begonnen.

Prima.

Zie reactie gsmoplader.nl

Snelle levering, uitstekende prijzen.

De 1ste keer hier besteld maar zeker niet de laatste keer. Snel, betaalbaar en uitgebreid assortiment.

Medium

Horloge opener bal besteld en was netjes op tijd binnen. Na opening van het pakket kwam ik er achter dat de bal niet was opgepompt. Dit had ik niet in de product omschrijving gelezen. Nogmaals de omschrijving geopend, waar ik er achter kwam dat wanneer er op “meer info” wordt gedrukt een aanduiding staat dat de bal niet opgepompt geleverd wordt. Als ik dit had gezien had ik niet besteld. Mijn tip, zet het duidelijker in de omschrijving

nog niets ontvangen

beste, bestelling zou 2 dagen duren. intussen zijn we een week verder, maar nog niets ontvangen. mvg, Filip

Grote sortering. Supersnel verzonden. Niet duur.

Niet te duur en snelle levering

Eerst was de prijs al een verrassing em daarna de snelle levering: petje af voor koopgarant!

Snelle levering, prima prijs

Veel keuze , snel geleverd en prima prijs

fijne koopervaring

goede site, goede prijs en zeer snel geleverd

Niks op aan te merken.

Leuk en snel geleverd

Makkelijk besteld en snel geleverd

supersnelle verzending en correcte aankoop !

Zoals steeds is er een zeer groot assortiment ,waardoor het niet moeilijk is om te vinden wat je zoekt ! Tel daarbij nog de duidelijke website en de supersnelle verzending op , en dan weet je dat je bij knoopcelgigant altijd terecht kunt !

goede bezorging en de producten zijn goed verpakt

goede afloop

Zeer positief

Perfecte en snelle levering.

snel geleverd

snel geleverd

Snelle levering, goede service.

Goed verzorgd

Vlot geleverd ,wellicht een wat hoge prijs (gratis verzending? ). Er kunnen veel knoopjes in ‘n gewone enveloppe voor €1,50 (Inc zegel)

Snelle service ruim aanbod

Beste site en zeer goed assortiment snelle bezorging

Kanaaldijk-Noord 111

5642 JA Eindhoven