vlotte en perfecte afhandeling

zeker aan te bevelen vlotte en perfecte verwerking van mijn order

Probleemloos,snel en goede service

Even gezocht naar de juiste batterij. Hier gevonden aan een goede prijs. Probleemloze aankoop.

Zeer snelle levering

Zeer snel en netjes geleverd. Alleen jammer dat je 2,95 verzendkosten moet betalen. Terwijl de batterij maar 1,49€ kost en in een enveloppe geleverd wordt en zo door de brievenbus past. Met een postzegel ben je goedkoper uit. En denk dat dan meer mensen een bestelling zullen plaatsen. Ik daarin tegen. Heb het besteld omdat mijn cliënt het nodig heeft.

Misverstand: ik dacht dat ik alleen de batterijtjes moest betalen, maar er kwam nog 3.95 € bij.

Wellicht had ik de vermelding 'pakketje' moeten afvinken? Ik voel me er in gelokt: goedkoop, geen portkosten maar dan toch nog een toeslag van 4 euro.

ga nog later bestellen

alles goed aangekomen

Menselijk foutje maar direct correctie.. top

Ik kreeg een doosje knoopcellen verkeerd doorgestuurd, in een ruim pakket aangekochte knoopcellen, maar na een mailtje over de jammerlijke 'fout' is er direct een doosje andere (juiste) knoopcellen gratis nagestuurd.. De overige heb ik gewoon teruggestuurd en de kleine kost is meteen door knoopcelgigant vergoed... Prima service! een fout kan altijd het is maar hoe de firma ermee omgaat.. dit was top, ik kom weer.

Snelle levering, makkelijk bestellen en goede batterij.

SUPERSNEL EN GOEDKOOP

middag besteld volgende dag in huis goeie kwaliteit!!

perfect

Een bestelling eens geplaatst word onmiddellijk en zonder zorgen uitgevoerd waarvoor dank

correct en snelle levering.

correcte en snelle levering.

In orde

Alles liep perfect . De levering gebeurde op de dag en binnen de uren zoals gemeld . Ben zeer tevreden

Alles was in orde goede levering

Goede bezorging en besteld wat ik nodig had, alvast bedankt

Correcter kan niet

Directe respons op mijn mail en onmiddellijk in orde gebracht

Kan me niet beter voorstellen!Bedankt voor de goede service

Snel geleverd en top service

Snelle levering, kwaliteit batterijen en ondanks een fout/probleem bij PostNL super service hoe KnoopcelGigant dit zelf heeft opgelost. Nogmaals bedankt!

Overzichtelijke website en snelle levering

oke

prima zo,

goede en snelle levering

indien ik nieuwe batterijen nodig heb zal ik zeker hier weer bestellen

Makkelijk

Direkt de juiste batterij gevonden.

Snel en efficiënt

Website makkelijk te bestellen

Groot assortiment, goede prijs

Horlogebatterijen, grote keuze,goede prijs kwaliteit verhouding, snelle verzending

Snelle en correcte levering van mijn bestelling

Ik had horlogebatterijen besteld bij knoopcelGigant en ben aangenaam verrast door de snelle levering en de uitstekende kwaliteit van de producten dit is zeker niet de laatste bestelling die ik bij KnoopcelGigant heb gedaan en kan iedereen aanraden batterijen te kopen bij deze leverancier, er is een groot aanbod, kwaliteit verzekerd en een zeer snelle levering echt een aanrader voor iedereen.

Snel en correct

Uitstekende service

Het was eenvoudig om de batterij te vinden en ze werden binnen 24 uur geleverd.

Kanaaldijk-Noord 111

5642 JA Eindhoven