Snel en prima prijs/kwaliteit

Erg positief over product en snelle levering

Perfecte service

Had eind mei een bestelling geplaatst waarbij ik de dag daarna een melding kreeg dat de status was gewijzigd naar verzonden. Helaas na een week niets mogen ontvangen, op vrijdagmiddag een mailtje gestuurd en aangegeven dat ik nog niets had ontvangen, ondanks dat het al bijna weekend was werd ik keurig door medewerker Niels beantwoord en na enkele mailtjes over en weer is de bestelling opnieuw verzonden en de volgende dag was de bestelling al in mijn bezit.

Top service!

Verkeerde batterijen geleverd de eerste keer, wel fantastisch afgehandeld met support en de correcte batterijtjes in ontvangst mogen nemen. Gr

Alles OK

Prima webshop!!

Alle batterijen op voorraad, snel geleverd, duidelijke webshop, vriendelijke prijzen. Kortom een aanrader!

Gevonden wat ik zocht, redelijk snel ontvangen

Wat ik zocht was makkelijk te vinden. Bestellen simpel en werd redelijk snel bezorgd.

prima alles zeer goed

Overzichtelijke site om te bestellen, snelle vlotte levering. Aangenaam aangepast pakket.

Wacht nog om een beoordeling te geven

Bestelling was onvolledig, 50% geleverd, wacht nog op volledige levering?

Stipt

Snel en stipt geleverd

correct en tijdig

alles te vinden en snel

zeer klant vriendelijk en communicatief

Ik ben tevreden met wat ik besteld heb en herhaal zeker nog bestellingen in de toekomst.

correcte site 10/10

Ik blijf er klant

Compact verpakt

Precies de goede batterijen. Geen nodeloos grote verpakking. Tijdig geleverd.

een uitstekende fa, met prima levering.

ervaring me van te mogen maken.t jullie genoeg om daar blijvend gebruik

Top bedrijf

Snel geleverd, goede producten. Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar

Voor herhaling vatbaar

We hebben voor de éérste maal een bestelling van knoop batterijen gedaan , en alles was verlopen zoals men had voorgesteld ...super

Super geholpen

Was op zoek naar een bepaalde maat knoopcel. De klantenservice heeft voor mij alles uitgezocht en de juiste gevonden. Super service!

Prima.

Top service!

Duidelijke website maakte mijn keuze eenvoudig. Na 2 d kon ik het bestelde in ontvangst nemen.

Perfect !!

Snelle levering, kon batterij nergens vinden en bij de KnoopcelGigant wel.

Uitstekende service

Correcte en snelle levering

Snel en goed

Uitstekende communicatie, snelle levertijd en goed geprijsde artikelen.

Kanaaldijk-Noord 111

5642 JA Eindhoven