Snel geleverd en zeer goede prijzen

Zeer snelle levering en zeer goede prijzen

Snel besteld, snel geleverd

Zeer uitgebreide keuze, ook aan zeldzamere types. Alles vlot verlopen.

Heel blij mee toppie

Heel goed en een snelle verzending en niet duur toppie heel erg bedankt gr Jan

Duidelijke site. Klein materiaal wordt verstuurd in een doosje dat in de brievenbus kan. Levering duurde een dagje langer maar de oorzaak was vermoedelijk de vertraging bij da pakjesdienst omwille van Corona.

Goede correcte afhandeling

Ok

Klant vriendelijke opvolging

Correcte levering.

Vlugge levering en heel goede prijzen

alles

dank u voor de goede dienst

Snelle levering.

Zoals verwacht een zeer snelle levering in een net doosje en vooral niet te duur.

Goede service, snelle levering.

goede service, een vraag via mail werd direct beantwoord.

Tot 2x toe op dezelfde bestelling niets ontvangen

Hoewel het geld uiteindelijk netjes teruggestort is, heb ik tot op heden nog niet meegemaakt dat een bestelling tot 2x toe niet aankwam. (Dit alles na een wachttijd van 2 weken voor beide zendingen) Heb batterijen elders besteld en binnen 24 uur probleemloos ontvangen. Mogelijk gaat het mis bij de vervoerder, maar daar kan ik als client niets mee. Helpdesk was overigens goed bereikbaar en reageerde correct.

Snel en niet duur

Helemaal goed en snel

1e keer iets besteld lekker snel in huis zonder gezeur

goed, snel, billijk geprijsd

Ruime keuze, die gemakkelijk te vinden is. Snel en voor een redelijke prijs geleverd via de brievenbus.

Supersnel kwaliteits-knoopcellen in huis

Mijn Casio G-Shock had nieuwe batterijtjes nodig, 2 stuks nog wel in zulk horloge. Aangekomen bij KnoopcelGigant.nl was de deal snel gemaakt voor 2 merk knoopcellen. Horloge loopt weer als een treintje! Volgende keer weer! Groetjes, mannetje van de tijd...

Ervaring positief

Bestelling van 2032CR snel en goed uitgevoerd.

nette levering

Alles goed ontvangen

goed op tijd geleverd

simpel

Scherpe prijzen..

Alleen lange levertijd. Kan natuurlijk aan de coronasituatie liggen maar duurde net iets te lang. Voor de rest top!

Snel en goedkoop

Precies wat je van een webshop verwacht; volgende dag in huis, nette verpakking, goede prijs.

Goede producten tegen lage prijzen en snelle levering

Dit waren de beste batterijen tegen lagere prijzen. Het product werd snel geleverd.

Snelle levering en goede prijs

Overzichtelijke site, nummer batterij makkelijk te vinden, niet duur en snelle verzending.

Flitsend

Ik was wat laat maar toch de volgende ochtend binnen

Goed.

Zeer snelle verzending en de prijs Prima.

Kanaaldijk-Noord 111

5642 JA Eindhoven