Ik ben tevreden met de levering de levering bleef wel beter langer weg maar toch goed

Als ik iets nodig hebvan knoopcelnatrekken zal ik het zeker terug daar doen

Ales Pima verlopen

Tevreden

Correct

Je moet enorm lang wachten op je pakje

week zitten wachten op mijn batterijen toen maar besteld bij 123accu.nl Die had ik de andere dag binnen netjes afgeleverd aan de deur

Teleurstellend

Sinds 8 januari 2021 knoopcel batterijen besteld, het betrefd een brievenbuspakket dat binnen 1-2 werkdagen bezorgd zou worden, helaas vandaag 21 januari nog niets ontvangen....

We hadden niets ontvangen, 1 mailtje en zonder probleem werd het opnieuw verzonden.

correcte levering

Correct

Geen discussies nodig , wordt gewoon nageleverd

Nadat ik mijn bestelling zonder track en tracé niet ontvangen had. Contact opgenomen met de leverancier en deze heeft de zending zonder discussie opnieuw afgestuurd.

Prima service.

Bestelling conform wensen uitgevoerd.

Producten voldoen aan verwachting. Horlogekast opener beter verpakken; de puntjes staken nu door de enveloppe heen.

Snelle levering, verder niks mis

Goede klantenservice

De eerste bestelling werd niet geleverd. Na contact te hebben gezocht met de klantenservice, waar ik snel en vriendelijk werd geholpen, werd de bestelling nogmaals verstuurd en was deze binnen 2 dagen bezorgd.

Eenvoudige aankoop knoopcel

De website van knoopcelgigant laat toe onmiddellijk de gewenste knoopcel of equivalent alternatief te vinden, wat in gewone winkels moeilijker is. Na bestelling had ik de gewenste knoopcelbatterij na enkele dagen.

Super snelle levering

Eerste levering ging niet soepel maar dan hebben we nog de voordeel van twijfel en dan is alles anders en goed

Zeer tevreden.

vlot en goed resultaat

Ik heb vlot gekregen wat ik wilde hebben (batterijen)

Leveringsprobleempje werd direct adequaat opgelost. Nette afhandeling.

Ik hen tevreden

Helemaal te vreden

Duidelijke site en snel geleverd

Lekker snel geleverd!

Kreeg eerst de verkeerde batterijen opgestuurd maar na een telefoontje lagen twee dagen later de goede in de brievenbus, met een retourenvelop om de andere terug te sturen. Prima service!

Niet eerlijk over vrachtkosten / opgelost

Tijdens bestellen wordt je erop gewezen dat als je boven de € 30 besteld de zending gratis is. Ik heb dus voor meer dan € 30 besteld en vervolgens komen er toch vrachtkosten bij. Weliswaar minder maar dit voelt niet fair. Nadat ik dit heb aangeven hebben zij dit direct gecorrigeerd. Netjes opgelost.

Snel ontvangen en goede kwaliteit batterijen voor mijn Seiko horloge

Vlotte levering, goede service

Makkelijk besteld, vlot bezorgd ondanks enige vertraging door drukte bij post.nl

Kanaaldijk-Noord 111

5642 JA Eindhoven