nog niet ontvangen

Goeie avond, Kan er niet veel over vertellen want de levering is nog niet toegekomen. Jos De Roeck

Verkeerd geadresseerd

In mijn account staat huisnr. 37 met toevoeging C. Het pakket is opgestuurd naar 37. Ik heb er veel moeite voor moeten doen om toch mijn bestelling te krijgen. Waarom is op het pakketje zelf de toevoeging niet vermeld bij het huisnummer? Erg slordig en irritant.

Prima gedaan.

Kwam vast door de drukte rond kerst want moest er iets langer op wachten. 3 dagen. Prima verpakt dus goed aan gekomen. Mijn klokje tikt weer goed. Top.

Keurig onderhoud

Door enorme drukte vóór de kerst erg druk, niet de volgende geleverd maar 3 dagen later, door Post.nl. Uiteindelijk keurig verpakt geleverd.

Super snel geleverd zelfs nu in deze drukke bezorgperiode

Goedkoop en snelle levering

Snelle levering en niet duur

Alles netjes op tijd geleverd

Het juiste adres voor batterijen ervaring zijn goed, zowel prijs als kwaliteit en snelle levering.

Prima in orde

Netjes verpakt, vlot en voor een goede prijs geleverd.

goede reactie op klachten

besteld omdat binnen 1 a 2 dagen bezorg zou worden , nu druk met post maar 5 dagen later nog steeds niet is wel veel langer als verwacht . ik weet ook niet of verstuurd is wegens brieven bus post. Naar aanleiding van deze opmerking en begripvolle reactie uit eindelijk batterijen binnen en zeer tevreden . ga ze in toekomst vaker gebruiken alleen al wegens klant vriendelijkheid

Snelle levering en uitstekend product

Product was exact wat besteld was en snelle levering. Prijs kwaliteit is goed.

perfecte levering

goede prijs en kwaliteit , snelle levering

Zeer snelle levering.

Goed verpakt snel geleverd.

Vlot geleverd volgens afspraak

Leveren een goed product

de aflevering liet in deze coronatijd even op zich wachten

uitstekend en snel

goed en snel geleverd, ga zeer zeker weer een bestelling plaatsen

Knoop in je oren!

Knoopcellen besteld voor alle kerstverlichting hier in huis. Met een beetje Googelen kwam ik bij de KnoopcelGigant. Ruime keus, ruime voorraad, mooie prijzen. Besteld, maar...............waar blijven ze nou? Inmiddels (na 3 dagen) in de brievenbus. Pandemie oorzaak vertraging post. Goede verpakking. Om in je oren te knopen voor een volgende keer.

Vlotte levering

Een prima leverancier

De knoopcellen waren keurig verpakt. Of ze goed werken, zal moeten blijken.

Duidelijke site, vlot en net verpakt verzonden

Klantenservice kers op de taart. Bij navraag vanwaar mijn pakketje zo lang uitbleef (tegen in Kersttijd) keurig antwoord en de wedervraag dat mocht het nog langer uitblijven, men graag van me vernam.

Gewoon goed

Snel, correct, efficiënt.

Top!!!

Alles prima geregeld.

Snelle levering van de kleinste baterijen die ik ooit gezien heb. (surface pro 3 stylus pen). Om de bestelling wat completer te maken heb ik eneloop batterijen meebesteld. Daar kun je er nooit genoeg van hebben.

Topservice snelle levering

Goede prijs. Snel geleverd en netjes verzonden

Kanaaldijk-Noord 111

5642 JA Eindhoven