Snelle verzending

Snelle verzending en zeer goede prijzen

snelle levering en goede kwaliteit.

zoals altijd: snelle levering en lage prijzen echt een top bedrijf! zeker een aanrader.

Prima, en op tijd bezorgt

Prima, alleen de post ........

Pakket ziet er goed uit, datzelfde geldt de inhoud. Maar ja, de ontvangst duurde nogal lang: 7 werkdagen zijn voorbij gegaan sinds de verzending. Tja, de post!

Belofte tijdige levering volledig waargemaakt!

Al vaker besteld via deze site. Opnieuw verrast met goede service.

Prima service en prijs

Zie boven

Keurig verzorgd

Voor de eerste keer besteld. Alles volgens afspraakpraak geleverd

perfeckt gedaan

vlot en goed zo als het moet

Snel en correct

Wat wil je nog meer

Groot assortiment en snelle levering

Ondanks de drukke tijd door coronavirus maatregelen en de feestdagen snel geleverd.

Fantastisch, heel snel geleverd!

Prima ervaring. Goed bedrijf!

makkelijke site, zeer vlotte levering.

zie hiervoor

Snelle levering, goed verpakt

Alles is gegaan zoals gepland, dus is het dan goed.

Prijzen vind ik stevig, maar goed het is aan mij of ik uiteindelijk bestel of niet.

snel en correct

bestelling gedaan en snel geleverd, prima bedrijf, komt afspraak gewoon na.

Bijzonder goed/snel

Post nl duurde te lang. En zonder probleem/betaling werd nieuwe zending gedaan.

Na zoekraken tijdens verzending, opnieuw verzonden. Prima geregeld door de helpdesk

Voordelig en giede sevice

De batterijen zijn voordelig, worden snel verzonden en als er een verkeerde batterij wordt gestuurd, wordt zonder probleem de juiste snel nagezonden. Goede en correcte service.

Goed , zoals het hoort.

Mooi dat de verpakking correct was, daarmee bedoel ik, gewoon in een omslag die in de bus past en geen grote kartonnen doos vol met verpakte lucht.Pluspunt

De batterijen zijn vlot bezorgd, de bestelling op de website is simpel en duidelijk

Er ging iets mis met het leveren, maar keurig te woord gestaan. Ben helemaal blij.

Niets te klagen.

Goed en snelle levering.

reeds van vroeger al tevreden

ondanks de drukte toch bijna 8 dagen moeten wachten! Koeriers zijn ook niet altijd van de snelste maar als alles in goede staat binnenkomt zijn we tevreden. Volgende keer bestellen wij terug bij gigantnl.

Levering niet vlg.afspraak,niet het merk wat ik gevraagg heb.

Jammer,maar dit merk is ook goed.

Goed product, te hoge verzendkosten

Kanaaldijk-Noord 111

5642 JA Eindhoven