uitstekende service

Heeft geheel aan de verwachtingen beantwoord

snel en goed super

het is heel gemakkelijk te bestellen en duidelijk

Vlot en correct

Snelle en correcte levering

5 sterren

vlotte bezorging en alles in orde

matig produkt voor hoge prijs.

rommel, werkt maar in 25 % vd gevallen.

goede service

binnen 2 dagen mijn batterijen ontvangen

Makkelijk te vinden wat ik nodig had op de de site.

Uistekend

Goed en snel verzonden.... Netjes verpakt zeer tevreden....

Correcte firma.

Goed op de hoogte gehouden, zowel qua bestelling, verzending als betaling.

slecht de bestelde battarij was leeg in de verpakking

slecht de bestelde battarij was leeg in de verpakking

Snelle levering en grote keus op een overzichtelijke webshop

Foutje werd prima opgelost

Er werd een verkeerde batterij geleverd. Gebeld en direct werd, gratis, de juiste batterij gestuurd. Prima service!

Vlotte afhandeling

fantastisch

alles is goed toegekomen. Geen problemen tegen gekomen.

uitstekend geholpen

CR2 batterijen besteld voor oude camera waar nog een rolletje in bleek te zitten. in eerste instantie een mondkapje ontvangen maar na een telefoontje binnen een dag de batterijen, camera werkt weer!

Snel geleverd in veilige verpakking,

Opnieuw een prima ervaring met dit bedrijf.

snel gevonden wat ik zocht, met snelle levering.

Ik zocht een batterij voor mijn jongste zoon zijn horloge. Snel gevonden bij knoopcelgigant, tegen goede prijs met snelle levering.

voortreffelijk

De service en het snelle versturen van mijn, Aankoop is top. MVG BEN de Vries

Super goede service bestel er vaker!

Super goede batterijen haal ze met regelmaat en goede prijs kwaliteit verhouding!

Snel en efficient

Net zoals aangekondigd : snel en efficient voor een goede prijs

Snelle levering.

Snelle levering, pakketje kwam wel nat aan maar dat is de schuld van de postbezorger. Gelukkig geen schade aan pakketje.

Snelle Service

Snelle service en gemakkelijke site.

prima service, snel in huis

prima service, snel in huis

mooi op tijd geleverd

goede ervaring met de knoopcel Gigant

Snelle levering, maar onduidelijk of correct product.

De bestelling lag de volgende dag in de brievenbus dus prima. Enige opmerking is dat op de website staat "Goed om te weten: wij verkopen de BSE LIR2032 alleen per 1 stuk(s) in één blisterverpakking. Zo heeft u de garantie dat uw BSE LIR2032 knoopcellen inderdaad 100% origineel zijn en ongebruikt." De levering was niet in een blister verpakking maar in merkloze afsluit zakjes en zonder duidelijke markering op de cel zelf waardoor het niet te achterhalen is of het daadwerkelijk om originele producten gaat. De cellen doen het op zich prima tot nu toe, maar ik heb ze dan ook pas een week...

Kanaaldijk-Noord 111

5642 JA Eindhoven