Uitstekend en goed verzorgd

Voor herhaling vatbaar!

Snel.

Snel gevonden, snel geleverd.

Levering in een dag

Geen opmerking, vlotte levering

Alles verliep zoals beloofd!

Perfecte webwinkel.

Elke keer verloopt elke bestelling perfect.

Ruime keuze en nettjes geleverd gewoon door de brievenbus

Goede website brede keuze en gewoon door de brievenbus dus je hoeft niet thuis te zijn. Top

Top, alleen belofte volgende dag in huis niet waar gemaakt.

Prima shop. Gevaarlijk aan te geven dat je spullen volgende dag binnen hebt, dat was niet zo, kwam 3 dagen laten.

duidelijke en makkelijke website

ik bestelde voor heen bij een ander maar dat kon niet meer, dus op zoek naar een ander is het knoopcelgigant geworden. duidelijke website en ook makkelijk te bestellen daar na snel in huis.

Grote keuze en snelle levering

Ik had een paar batterijtjes nodig die ik in een snel op KnoopcelGigant.nl vond, besteld en snel in huis had. En de verzendkosten vallen mee. Toppie! Volgende keer bestel ik weer hier

Vlot en goed geprijsd

Ondanks vergissing bij levering. Gelijk na melding reactie en nette oplossing.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Lekker snel leveren zonder "poeha".

Helemaal goed!!

tevreden

Door de bestelling kan Ik thuis inkopen.

Goede prijs voor goede produkten!

-Goed om weten: brievenbus post naar België verloopt niet erg snel mede door het Belgische Bpost: reken op 'enkele dagen' ook al gebeurt de verzending met "priority". -Alle knoopcellen hebben een ruime gebruikstijd van ettelijke jaren vóór de vervaldag. -De LR44 van Maxell vormt evenwel een uitzondering: 13 maanden voor een 5x2 pack.

Knoopcelbatterij eerder binnengekregen dan verwacht.

Betrouwbare leverancier.

Goede keuze uit verschillende merken en type knoopcellen. Snelle en volledige levering. Wel te hoge verzendkosten voor briefpost.

Snelle levering, behulpzame helpdesk.

Knoopcel besteld voor in de handzender van mijn auto. Vooraf de helpdesk geraadpleegd en duidelijk deskundig advies gekregen. Bestelling werd snel geleverd, echter knoopcel bleek leeg te zijn. Onder garantie werd een nieuwe knoopcel geleverd die ik de volgende dag in huis had. Kan gebeuren en werd goed opgelost. Kortom betrouwbaar bedrijf met goed advies en service.

prima adres voor het bestellen van batterijen on-ine

duidelijke website; grote keus en effectieve afhandeling

Heel tevreden

Alles was vlug thuis geleverd, en dat doet altijd plezier, dus ik ben tevreden!

kan niet beter

Snel accuraat

Vlotte levering

positief (omdat het niet echt dringend wasà

Door de overdracht naar Bpost duurde het toch wel enkele dagen vooraleer de zending aangekomen is (donderdag of vrijdag);

Perfecte levering

Gekregen wat ik wou

Zeer goed!

Alles verliep zeer positief. Wel begrijp ik niet waarom jullie het nummer van mijn bankkaart moeten hebben.

Kanaaldijk-Noord 111

5642 JA Eindhoven