Snelle, netjes verzorgde levering

Weer alles goed, niets op aan te merken.

Veel keus, snel in huis

Levering in perfecte staat ontvangen

Correcte en snelle levering

Drie soorten batterijtjes besteld, die keurig werden geleverd. Alleen was ik bij de bestelling wat verwonderd dat de verzendingskosten niet € 2,95 , zoals op de website vermeld, bedragen maar € 3,95. Dat laatste bedrag stond wel vermeld bij mijn winkelwagenbestelling. Dat is de reden waarom ik geen vijf sterren geef.

het hele traject loopt als een trein.

product is goed te zoeken op Uw site, bestelling en levering volgens verwachting, dus een tien.

Op tijd en goed

Geweldige ervaring!

Ik kocht twee knoopcellen bij deze gigant. En ze doen het! Geweldig! Toffe zaak.

top

batterijen die in belgie moeilijk te vinden zijn zal wel bij jullie vinden

Perfecte service

Zeer correcte en snelle service!

Bestellen, en twee dagen nadien lagen de batterijtjes voor mijn vrouw haar horloge in de bus! Stukken goedkoper dan er eentje te laten plaatsen bij de juwelier!

perfecte levering met een klein foutje

perfecte levering maar in plaats van een doos van 50 zat er een plastiek zakje met 1 mondkapje in het pakket, rest van de levering was OK, en na een telefoontje van 5 minuten met een vriendelijke medewerker , had ik de dag daarna mijn doos met 50 mondkapjes geleverd. Bedankt voor de service

GEWELDIG SNELLE EN CORRECTE LEVERING VAN MIJN BESTELLING

Ik ben aangenaam verrast door de snelheid van levering van de batterijtjes die ik heb besteld , het zal zeker niet de laatste bestelling zijn en de prijs geef ik een dikke 10 op 10 want iedereen mag weten dat ik een heel tevreden klant ben geworden van KnoopcelGigant een dikke proficiat!!!!! groetjes Jean-Pierre Janssen

horloge batt.

Vlotte levering prima keuze's en goedkoper als in een winkel.

Snelle levering, vandaag betaald, morgen in huis.

Goede service, ik had het betaald en de volgende dag al in huis.

snelle levering van alle gevraagde items

alle gezochte items op stock en snelle levering

Na enig zoeken voor de juiste batterijen heb ik deze, dank zij de typevergelijking, makkelijk kunnen vinden. De bestelling verliep makkelijk en binnen de termijn werd mijn bestelling afgeleverd. Kortom, snel, makkelijk en goedkoop zaken doen!

Zoals het hoort !

Snelle en goede levering. Zoals het hoort !

Goede levering batterijen horloge.

De bestelling van batterijen voor een horloge ging vlot, zonder problemen. Na enkele dagen werd mijn bestelling goed afgeleverd en kon ik beginnen aan de plaatsing van de batterijen. Mij zien ze nog voor verdere bestellingen in de toekomst.

in een woord perfect

gemakkelijk bij bestelling en betaling en correct bij uitvoering ervan Dank

Verschillende horloge batterijen besteld, hele fijne en duidelijke website. Snelle levering.

snel en efficiënt

snelle en correcte levering

Gewoon klasse

Gewoon perfect

Goede ervaring

Heb mijn CR1220 batterijen binnen 2 werkdagen binnen gekregen, wat te verwachten is in verband de aangaande pandemie. Toestel werkt weer prima! volgende keer weer.

Slecht!

Op 25.3 bestelde ik batterijen voor het hoorapparaatje van mijn oude moeder, op 7.4 nog niets gezien.....

Niet duidelijk

Had batterijen besteld in 1ste instantie niet aangekomen het bedrijf heeft het netjes hersteld en heb uiteindelijk de batterijen meteen pakketdienst mogen ontvangen Dank u

Kanaaldijk-Noord 111

5642 JA Eindhoven