onze zending was verkeerd verstuur maar men heeft ons prima geholpen !
Originele beoordeling
Sorry maar ik kan niks zeggen omdat wij de levering nog altijd niet ontvangen hebben!!
Ik kan geen beoordeling geven, tot op heden zijn de knoopcellen en de pen nog niet aangekomen.
Beste Roger, Vervelend dat uw bestelling vertraging had opgelopen. Het was erg druk bij de postbedrijven vanwege de COVID-19 maatregelen, maar nemen hiervoor onze verantwoordelijkheid. We hebben deze situatie dan ook gemeld bij het desbetreffende postbedrijf. Nogmaals onze welgemeende excuses voor de ontstane vertraging. Met vriendelijke groet, Team Knoopcelgigant
er was post vertraging, maar er volgende een snelle service en mail goed afgelopen goed geholpen
Beste Carine, Bedankt voor het aanpassen van uw beoordeling. We zijn blij om te lezen dat u tevreden bent, maar helaas is er iets misgegaan met het aanpassen van uw cijfer. Jammer genoeg kunnen we u niet nogmaals een verzoek tot aanpassing toesturen. Uiteindelijk is het belangrijkste dat u tevreden bent, dan zijn wij dat ook! :) Met vriendelijke groet, Team Knoopcelgigant
Originele beoordeling
we zijn een week verder, geen bericht van verzending ontvangen, en geen cellen ontvangen, wel uw vraag wat onze ervaring is...
Misschien was het dankzij de corona-crisis maar ik vind langer dan een week wachten op een batterijtje erg onhandig. Na contact met de klantendienst moet ik zeggen dat ik vriendelijk en adequaat geholpen ben. het product zelf was prima.
Originele beoordeling
Ik heb niets ontvangen en jullie vragen al naar een review Kort gezegd: kansloze opvolging langs jullie kant... Ik benieuwd hoe lang het gaat duren voor ik het batterijtje zal ontvangen. Het duurt ondertussen toch wel heel lang. Volgende keer gewoon bestellen bij Mediamarkt of Bol Nooit meegemaakt dat dit zo lang moet duren en zo lamlendig opgevolgd wordt Nooit meer knoopcelgigant voor mij Kunnen mij afleverbewijs bezorgen? Wanneer krijg ik mijn knoopcelbatterij of mijn geld terug?
Weet niet wat er hapert, geen levering ,,,,,wat te doen ??
Beste heer/mevrouw Huygens, Vervelend dat uw bestelling vertraging had opgelopen, we hebben per mail contact met u opgenomen maar helaas hebben we geen reactie hierop mogen ontvangen. Het was erg druk bij de postbedrijven vanwege de COVID-19 maatregelen, maar wij nemen hiervoor onze verantwoordelijkheid. We hebben dit dan ook gemeld bij het desbetreffende postbedrijf. Nogmaals onze welgemeende excuses voor de ontstane vertraging. Met vriendelijke groet, Team Knoopcelgigant
Bestelling dateert van 26/03 en is nog steeds niet aangekomen. Heb een mail gekregen dat deze bestelli g die dag nog verzonden was. 10012891 Is de bestel nummer. Graag duidelijkheid.
Beste Jef, Hartelijk dank voor uw bericht en uw geduld! Goed dat u ons per mail laat weten dat uw bestelling is bezorgd. Klanttevredenheid is ontzettend belangrijk voor ons en we zouden het dan ook ontzettend waarderen wanneer u uw beoordeling zou heroverwegen :) Alvast bedankt en een prettige dag toegewenst!
Hoi helaas is mijn bestelling nog niet aangekomen wat ik niet begrijp is dat er geen opvolging is met een track and trace is mij medegedeeld
Beste Marc, Op 16 en 23 april hebben we u een mailbericht toegestuurd, maar helaas hebben wij tot op heden nog geen reactie van u mogen ontvangen. Op 7 april hebben we uw bestelling opnieuw verstuurd, omdat er iets was misgegaan met de eerste zending. Nogmaals onze excuses hiervoor. Wij vernemen graag of uw bestelling inmiddels is bezorgd. Met vriendelijke groet, Team Knoopcelgigant
slechte service heb al 9 dagen een bestelling gedaan en betaald en nog niets ontvangen (batterijen voor het hoorapparaat van mijn vader en is echt dringend)
Beste Marie-Hélène, Op 13 april hebben we u een mail toegestuurd en een herbeoordelingverzoek. Het verzoek heeft u per e-mail ontvangen van Kiyoh. In dit mailbericht staat een link waarmee u uw beoordeling kunt heroverweg. Klant beoordelingen zijn erg waardevol voor ons, om toekomstige klanten de juiste keuze te laten maken. Klanttevredenheid is ontzettend belangrijk voor ons en we zouden het dan ook ontzettend waarderen wanneer u uw beoordeling zou heroverwegen :) Alvast bedankt en een prettige dag toegewenst! Met vriendelijke groet, Team Knoopcelgigant.nl
Ondanks de Corona crisis is mijn bestelling in goede staat ontvangen
Originele beoordeling
Mijn bestelling is tot nog toe niet ontvangen. Het is moeilijk aan te bevelen vanwege de Corona crisis.
er werd gesteld voor levering in België 2-3 werkdagen, het is nu meer dan een week geleden. heb zelfde dag, de 26e, gelukkig maar, ook bestelling geplaatst bij Vandenborre, 2 dagen later, de 28e dus gekregen Lag uiteindelijk aan de leverancier, bij jullie zelf heel professionele opvolging
Originele beoordeling
Titel is duidelijk zeker? Ondertussen is alles na een mailtje vlot in orde gekomen. Waarvoor dank!
Beste Bart, Op 16 april hebben we u een mail toegestuurd met een herbeoordelingsverzoek. Om toekomstige klanten ook de juiste keuze te laten maken, zijn beoordelingen zeer waardevol voor ons bedrijf. We zouden het dan ook ontzettend waarderen wanneer u uw beoordeling op Kiyoh zou heroverwegen :) Alvast bedankt en een prettige dag toegewenst! Met vriendelijke groet, Team Knoopcelgigant
Originele beoordeling
Titel is duidelijk zeker?
Had een knoopcel besteld maar was na ruim 1 week nog niet aangekomen. Na knoopcelgigant te hebben gecontacteerd hebben ze onmiddellijk een andere kosteloos opgestuurd. Deze heb ik wel ontvangen. Iets langer moeten wachten, maar wel goed opgelost van hun.
Originele beoordeling
Heb een knoopcel besteld maar is na ruim 1 week nog steeds niet aangekomen. Gelukkig heb ik er maar eentje gekocht en ben ik dus niet zo veel geld kwijt. In ieder geval de eerste keer hier en ook meteen ook de laatste. Gr
Na bijna 14 dagen nog geen pakje te zien, maar na een zeer vriendelijke communicatie werd mijn pakje zomaar een tweede keer opgestuurd en zat het dag erna in mijn brievenbus ! Waarschijnlijk is het eerste zoek geraakt bij de post. Dankjewel !
Originele beoordeling
Na bijna 14 dagen nog niets aangekregen, na 2 keer telefonisch contact hierover wordt mij steeds gevraagd om na 3 dagen nog eens terug te bellen ...
Bestelling geplaatst op 23 maart , nog niets ontvangen.Via chatbericht verleden week reclamatie gedaan.Bericht van Twan,tegen woensdag 1/4 ten laatste.nog niets ontvangen.
Beste Judo, Bedankt voor uw reactie. Goed om te lezen dat uw bestelling is bezorgd! We hebben de tweede zending geannuleerd. Klanttevredenheid is ontzettend belangrijk voor ons en we zouden het dan ook ontzettend waarderen wanneer u uw beoordeling zou heroverwegen :) Alvast bedankt en een prettige dag toegewenst!
Een week geleden besteld, sinds dien niets meer gehoord. Heb ze reeds gecontacteerd via mail, maar geen respons.
Beste Donaat, Op 2 april en 9 april hebben we contact met u opgenomen, helaas hebben wij tot op heden nog geen reactie van u mogen ontvangen. Wij horen graag van u,
De levering was ernstig vertraagd door de corona perikelen. Een berichtje hierover werd zeer vlug en vriendelijk beantwoord door de klantendienst. Uiteindelijk is alles in orde gekomen.
Waarschijnlijk door foutje van ref nr deel van bestelling niet verzonden. ref nr was met ---!--- achter het nr. Op vragen op de aangegeven helpdesk worden niet op gereageerd. Op revieuw werd direct gereageerd en werd al het mogelijke gedaan om het probleem op te lossen, wat inmiddels gelukt is. Nu weer "Happy on Web"
Originele beoordeling
In eerste instantie was het pakketje niet aangekomen, de oorzaak hiervan is onduidelijk. Heb contact opgenomen met de service desk en uiteindelijk hebben ze de bestelling opnieuw verstuurd. En inderdaad heb ik de bestelde goederen netjes ontvangen. Prima service en snel gereageerd
Originele beoordeling
Heb contact gehad met de service desk en uiteindelijk gaan ze de bestelling vandaag opnieuw versturen. Wacht het even af.
Bestellen ging goed, prima website. Snel een mailtje pakketje is afgeleverd aan post nl. Snel daarna mailtje post nl uw pakket komt woensdag Woensdag geen pakket wel mail uw pakket komt donderdag. Donderdag geen pakket wel mail uw pakket komt vrijdag. Vrijdag in de middag mail van post nl de bezorger is onderweg en komt voor 18.00 uur met uw pakket. Vrijdag avond geen pakket wel mail uw pakket komt zaterdag. Zaterdag geen pakket wel mail misschien komt uw pakket op dinsdag. Kortom schop post nl eruit en zoek een nieuwe bezorger. Post nl bezorgt u een slechte naam en recensie.
Beste Hans, Op 9 april hebben we contact met u opgenomen naar aanleiding van uw beoordeling. Uw bestelling was op 30 maart opnieuw verstuurd, omdat de eerste zending niet werd bezorgd. Tot op heden hebben wij helaas nog geen reactie van u mogen ontvangen. Wij vernemen graag of uw bestelling inmiddels is bezorgd. Met vriendelijke groet, Team Knoopcelgigant
zeer tevreden over de service
Originele beoordeling
Mijn levering is nog niet toegekomen
De levering gebeurde pas na 9 werkdagen maar dat kan ik begrijpen in deze Coronatijd. De verpakking was opengescheurd maar gelukkig zaten alle batterijtjes er nog in.
De lage prijs in vergelijking met andere leveranciers was echt wel top, zeker in deze tijd! Levering duurde langer maar daar konden jullie niets aan doen. Snelle reactie op mijn mail met vraag was aangenaam!
Gekregen wat ik gevraagd heb
Originele beoordeling
Bestelling zonder problemen geplaatst en uitgevoerd met perfecte timing.
Kanaaldijk-Noord 111
5642 JA Eindhoven