Snel, goedkoop en juiste product

Alles in orde

Snelle levering en gebruiksvriendelijke site

Mijn eerste bestelling bij KnoopcelGigant en ik ervaarde het bestelproces als gemakkelijk. Supersnelle levering en goeie communicatie over de levering. Kortom, hier bestel ik nog bij!

Goed gescoord!!

Geen!

Het goedkoopst en snel geleverd

Geen opmerking

Helemaal in orde

Bestelling verliep goed en kosten waren relatief laag

Prima en snel.

Keuze genoeg aan een mooie prijs

Alles perfekt

Op tijd geleverd , prima service en goede kwaliteit. Hartelijk dank , Oswald.

Pech met verzending

Eerste bestelling is misgelopen met de post maar jullie hebben zonder probleem tweede maal opgestuurd en goed ontvangen. Dikke merci daarvoor.

Snelle ontvangst, wel vreemdom de mail over tevredenheid te ontvangen alvorens de bestelling te hebben ontvangen. Ook al staat er vanonder vermeld dat als jet het nog niet ontvang na 7 dagen contact op te nemen

Perfect geregeld!

Goede snelle service, een echte aanrader!

zeer goed, snel bezorgd via de post. OK

tevreden.

GOEDE WEBSHOP

Snelle levering en veilige betaling. Gemakkelijke website om de juiste batterijen te vinden. Top

Ruime batterij keuze, snelle verzending, kortom perfecte service!

Knoopcelgigant is een echte aanrader!

Snelle verzending

De ene dag besteld en volgende dag in huis

Alle batterijen zijn origineel en heel snel geleverd. De prijzen zijn heel goedkoper.

Op het website zou er meerdere beelden worden.

Prima service, ruime keuze, goede prijzen

Goede ervaring

Snel en een goed product

Vlotte levering, goede knoopcellen

De bestelde knoopcellen passen goed in het horloge en werde vlot geleverd. Of ze ook lang mee gaan weet ik pas over een jaar.

Vlot! Eerlijk geprijsd zelfs inclusief verzendkosten!

X

Geen klachten

Geleverd zoals het hoort.

Snelle en betrouwbare levering!

Snelle en betrouwbare levering! En KnoopcelGigant kan alle producten leveren!

Aan 1 woord heb je genoeg! TOP!

Makkelijke en overzichtelijke site. Alles goed apart weergegeven en wat wij als heel plezierig hebben ervaren was de combikoop met de knoopcelbatterijen, want dan heb je dus voor een vriendelijke prijs je horlogebatterijtjes EN je wordt ook nog eens getrakteerd op een handig stukje gereedschap voor een scherpe prijs om die vervelende klus te klaren om dat horloge open te maken dus weg met je schilmesje/schroevendraaier of wat je dan ook voor onbenulligs uit de kast trekt met alle gevolgen van dien!

Professionele aanpak

Zeer vlotte afhandeling van de bestelling. Was al weken op zoek naar dit product LR932 knoopcel

Kanaaldijk-Noord 111

5642 JA Eindhoven