Alles naar wens

Alles naar wens

Een aanrader !

Helemaal tevreden : heel interessante prijzen en prima product.

Voordelig

Goed en optijd geleverd.

Prima service geleverd wat ik besteld heb

Snel nette prijs

Conform afspraak geleverd voor nette prijs

Prima website

Overzichtelijk. Alles prima te vinden.

Wel betrouwbaar, niet supersnel

Mijn op vrijdag bestelde horlogebatterijtjes kwamen op dinsdag binnen met de post. Ik had gehoopt op zaterdag, want ze waren op voorraad en verzending zou 1 dag duren. Geen ramp, maar wel jammer.

Uitstekend!

Uitstekend!

Snelle levering van het juiste product.

Makkelijk te bestellen en snel geleverd.

snel en correct

snel en correct

Snel en perfect geleverd

Ik koop nog bij jullie!

Bestelling werd snel geleverd

Niets aan toe te voegen.

super

Heel tevreden over de snelle levering en de prijs.

Gewoon goed

Goed.

Snell, niet duur

Zeer goede service

Snelle en vlotte levering, en stukken betere koop als in de winkel een aanrader.

Snel verzonden

Snelle verzending.

Snelle levering Juiste productinformatie Batterijen werden verzonden in een envelop, deze werd opengescheurd bezorgd, gelukkig zat alles er wel nog in.

5 sterren hebben jullie zeker verdiend!

Onze eerste ervaring met KnoopcelGigant heeft diepe indruk op ons gemaakt. Aan de telefoon werden wij met respect behandeld en met U aangesproken. Ook in hun e-mailberichten worden keurig netjes de beleefdheidsvormen gehanteerd. Hulde daarvoor! Wat de afhandeling van onze bestelling betreft ook daarover zijn wij zeer positief. Omdat onze betaling niet goed was gegaan hebben wij deze, na telefonisch overleg, nogmaals betaald. De bestelling lag, zoals toegezegd, de volgende dag in de brievenbus en een dag later was de dubbele betaling teruggestort. Wij zullen KnoopcelGigant zeker aanbevelen bij familie, vrienden en kennissen en vanzelfsprekend weten wij deze "Gigant" zeker ook weer te vinden voor een volgende bestelling.

groot aanbod.

goede verpakking en levering.

Vlot en eenvoudig

Overzichtelijke site, vlotte bestelling en levering

Geleverd zoals afgesproken!👍

in orde

vlug ontvangen bestelling, en volledig in orde!! Dank

Vlot besteld, vlot geleverd!

Snelle afhandeling en degelijk gerief, Netjes thuisgeleverd👍

Super fijne ervaring

Kanaaldijk-Noord 111