Duidelijke website, en snelle levering

Duidelijke website. Snelle leveren zoals staat aangegeven bij de artikelen.

Super snel en klant en klantvriendelijk

Super snel en klant en klantvriendelijk

Fantastisch!!!

Al jaren trouwe klant bij SafetyPro!! Overzichtelijke site met duidelijke productomschrijving. Snelle levering!

Licht en makkelijk

Licht in gewicht makkelijk aan te doen veilig gevoel

Snelle en correcte afhandeling Hebben veel ervaring en goede uitleg bij de producten

Goede materialen en snelle levering

SafetyPro heeft een uitstekend aanbod van goede materialen tegen de juiste prijs. Bovendien wordt alles ook nog een supersnel geleverd!

Down too earth en duidelijk, fijn om zaken mee te doen

Er wordt met je meegedacht op een praktisch niveau en mensen zijn erg behulpzaam en beschikken over de benodigde kennis en ervaring. De eigen merk producten zijn erg handig, goed te herkennen en kostentechnisch ook erg interessant mocht er wat verloren gaan op een klus.

Snel ,simpel en zo in huis

Efficiënt, duidelijk en snel.

Goede communicatie, werd op de hoogte gehouden van de leveringsdatum. Daar het artikel niet op voorraad was.

Zeer zorgvuldige service

Je wordt zeer zorgvuldig op de hoogte gehouden van je bestelling

Goede en snelle service

X

Eerlijke en top service en advies

Heel erg goed het is bellen en je krijgt een eerlijk en profesioneel advies, de wensen van de klant staam vooraan met een gepasr advies.

De helm bevalt buitengewoon.Top kwaliteit.

Bevalt prima.

Uitmuntend

Ik heb een Petzl Actik Core headlamp gekocht van tevoren geinformeerd over lichtopbrengst en wordt keurig beantwoord. Verzendingen echt de volgende dag, alles uitmuntend.

Aanrader

Als zzper moet ik mijn eigen veiligheids spullen halen. Saftey pro is daar een zeer goeie aanrader voor. Klimgordel helmen handschoen ect. Zeker een aanrader

Snel geholpen met uitleg en bestiing snel geleverd.

Ik zocht een helm, hier gevonden met duidelijke info. Volgende dag netjes verpakt in huis. Niks op aan te merken verder.

gewoon goed

Zit goed fuctioneert goed en ventileerd goed

Snelle levering van een kwaliteitsproduct.

Sneller en beter geprijst dan anderen

Goed en snelle levering.

KASK helm besteld. Deze was de volgende dag in huis. Ook de extra info over keuring was goed geregeld.

Snel netjes duidelijk !!

Super goed geregeld

Als er iets niet op voorraad is krijg ik een mail met eventueel een alternatief artikel, dit is zeer fijn.

Snelle, betrouwbare en professionele service

Een product dat ik besteld had was niet voorradig, ik werd netjes gebeld met de vraag of ze het mochten vervangen voor een vergelijkbaar product van een ander merk. Het andere merk was duurder, maar het verschil was voor hun. Deze oplossingsgerichtheid zorgt ervoor dat ik elke keer weer bij Safetypro besteld

Lekker snel en een leuk cadeautje

/!\

Arduinstraat 20

4827 HK Breda

Over SafetyPro

Werken op hoogte Begint bij SafetyPro, de webshop met kennis van zaken