Goede service en vriendelijk personeel.

Alles prima - een rondom service!!! Kan ik alleen aanbevelen!

kom hier al jaren, zeer goede service!

Niets te klagen, al onze klimsets worden hier jaarlijks gekeurd en zo nodig aangevuld alles netjes geregeld.

Overzichtelijke webshop en snelle verzending

Alles was goed te vinden op de webshop en snel in huis

Goede service en goed advies

Gebeld om informatie te verkrijgen voor bepaalde apparatuur

Extreem snel

De webshop is duidelijk en overzichtelijk, daarbij ook nog de goedkoopste in het geval van de door mij bestelde producten. De verwerking en levering van de bestelling was echt absurd snel, een dag eerder dan aangegeven zelfs. 10/10 will order again.

Goed, snel, vriendelijk en duidelijk

Goed, snel, vriendelijk en duidelijk !!!!

Goed meegedacht over onze toepassing, waardoor wij nu over meest geschikte valbeveiliging beschikken

N.a.v. onze prijsaanvraag is er door Safetypro contact met ons opgenomen om mee te denken over onze toepassing. Hierdoor uiteindelijk besloten dat te bestellen wat ons is aangeboden. We hebben nu de perfecte oplossing voor onze toepassing en ook nog voor minder geld.

Prima site snelle verzending artikel als geadverteerd

Uitgebreid assortiment

Mede door een goede vriend aangeraden om hier mijn materiaal aan te schaffen. Een uitgebreid assortiment maakt het makkelijk om je keus te maken. Wat ook heel fijn is, is dat je keuringsrapporten online inzichtelijk zijn. Op locatie is eigenlijk altijd wel een telefoon/laptop beschikbaar, mocht het nodig zijn om deze te laten zien. Ook de heads-up wanneer er weer gekeurd moet worden is heel handig. Kortom een aanrader voor de freelancers die dit soort dingen vaak over het hoofd zien.

Goede service, goedkoper

Fijn geholpen

Goede communicatie

Zeer slecht ideale webshop als je niks nodig heb

Mijn bestelling heeft 4 weken geduurd daarnaast ook nog eens 3 losse facturen

snel en voordelig

mis het advies bij aanschaf van veiligheidsmiddelen .

Zeer goed...

Zeer betrouwbaar komen alles na wat ze melden.

Goede service, snel contact en goed advies.

Na teruggebeld te zijn nav mijn vragen per e-mail heb ik een goed advies gekregen. Bestelling was zo gedaan en de volgende dag geleverd. Perfect!

Correct

Communiceren goed.

Super en vriedenlijk

Snelle levering, zeer vriendenlijk personeel. Is de eerste keer dat ik hier iets bestel en zal dit zeker meer doen! ;) Een echte aanrader

duideljik advies

bij vragen snel de juiste persoon aan de lijn of direct contact

Top service snel geleverd

Top service snel geleverd, Attesten voor ieder product aanwezig!!

Een goede en snelle service

Top kalietijt en goede uitleg over het product

Duidelijk bestelproces, helaas wel langzame levering

duidelijke website, prima informatie per mail over de status van de bestelling. Levering duurde wel een week en dat verwacht je niet anno 2019 van een artikel (simpel muuranker a EUR 3,-) welke op voorraad zou moeten zijn. Over de vertraagde levering is dan wel weer goed en duidelijk gecommuniceerd.

Duidelijke site en goede cq. snelle afhandeling van de order.

Buiten mijn bestelling van de Petzl vertex best helm heb ik geen ervaring met Safetypro maar mijn eerste indruk is al zeer positief. Ik ga Safetypro zeker aanbevelen bij onze ondergrondse werkgroep.

Vriendelijk geholpen, professioneel, goede service

Vriendelijk geholpen en goed advies gekregen wat we het beste kunnen aanschaffen.

Vriendelijk, snel en goed!

Zoals altijd is het eenvoudig om in contact te komen. De antwoorden zijn prima. De bestelling is zo geplaatst en snel geleverd.

Arduinstraat 20

4827 HK Breda

Over SafetyPro

Werken op hoogte Begint bij SafetyPro, de webshop met kennis van zaken