Pluspunten

Een hele en goede service, snelle levering , meedenkend. Bedankt voor het goede advies top . Ik ben heel blij met mijn bestelling! Vrg Dirk

Ik zou ze niet weten .

Pluspunten

Supergoed meedenkend bedrijf, goed bereikbare helpdesk, groot assortiment en scherp geprijsd.

Heb ik niet

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke uitleg bij telefonische contact en een zeer goede prijs kwaliteit verhouding.

nvt

Pluspunten

Snel en correcte afhandeling, item was niet direct leverbaar, maar gelijk mail met vraag of ik item in andere kleur wilde anders 2 dagen lever tijd

Pluspunten

Overzichtelijke website. Goede en snelle afhandeling van de orders.

Pluspunten

Goede en duidelijke uitleg. Prima cursus

Na afloop van het "examen" had ik graag gezien dat de opdrachten van de examen zouden worden besproken om te zien wat wij er van "gebakken"hadden . Dit is zeer leerzaam . Ook de beoordelingen en zichtwijzen van de mede cursisten zouden zeer leerzaam kunnen zijn. Ik snap wel dat daar geen tijd meer voor was.Uit ervaring weet ik dat altijd het geval is bij cursussen. Vaak gaan dan de cursisten met "haast"naar huis en de cursisten die dan overblijven krijgen dan als nog de uitslag ,wat vaak later wordt als 18.00u.

Pluspunten

Snellen service goed advies over wat je zoekt

Die heb ik op moment niet

Pluspunten

Mensen uit het vak,

Achteraf gezien had ik liever dat we bij de cursus de interpretatie van handleidingen hadden behandeld. Ik merk dat deze erg vaak vaag en algemeen zijn.

Pluspunten

Service

Bereikbaarheid

Pluspunten

Vakkundig

Stuur de studie map vooruit ter voorbereiding

Pluspunten

vriendelijk en snel

Pluspunten

Top! Snelle reacties, duidelijke afspraken.

Pluspunten

overzichtelijke site en ze maken waar wat er staat. op voorraad betekend in hun geval ook echt met een paar dagen in huis.

Pluspunten

Medewerkers weten waar ze het over hebben, denken goed mee en nemen de tijd voor je. Ze hebben bijna alles op voorraad, dus even binnenlopen voor een nieuwe gordel is geen probleem. En de koffie is ook prima!

Pluspunten

snelle levering en goede prijzen

Pluspunten

Fijne instructie door ervaren instructeurs. Goede verdeling van praktijk en theorie. Ze doen de naam Safetypro eer aan.

Pluspunten

Duidelijke website en een breed assortiment

Pluspunten

uitermate goede service. website is eenvoudig te gebruiken en up to date.

Pluspunten

Service, uitleg, passie voor het product, goed materiaal

Pluspunten

Ik ben keurig geholpen en nadat ik mijn bestelling had gedaan werd ik nog telefonisch benaderd omdat ik vergeten was een karabijnhaak te bestellen erg goed. deze hebben ze meteen meegezonden anders had ik 2x verzendkosten moeten betalen

Pluspunten

Zeer professioneel en bekwame cursus leiders. Ze hebben zeer duidelijk van hun passie hun werk gemaakt en dragen dat over aan de cursist. Perfecte afwisseling theorie en praktijk.

Pluspunten

Goede uitleg over de producten, goede kwaliteit producten, mooi keuringssysteem.

Pluspunten

Via de super goede klantenservice snel geleverd (de volgende dag)! Helemaal tevreden!

Arduinstraat 20

4827 HK Breda

Over SafetyPro

Werken op hoogte Begint bij SafetyPro, de webshop met kennis van zaken