Pluspunten

Goede correcte en snelle communicatie. De klantenservice chat is fijn om direct een antwoord te krijgen op je vraag. geen verzendkosten uitgebreide productinfo

- bestellingen in de namiddag, worden niet meer dezelfde dag verstuurd. - geen antwoordnummer voor retouren - informatie over retouren en levertijden is summier

Pluspunten

Denkend aan en met de klant. Snelle levering. Top!

Pluspunten

Snelle nette service

Pluspunten

snelle levering, goed product

geen, ga zo door

Pluspunten

Nette service, goed geholpen en veel kennis aanwezig bij de verkoper. Een collega had mij het advies gegeven om hier mijn nieuwe klimspullen te kopen en na bezoek aan deze winkel zal ik dit advies zeker doorgeven aan andere.

Het parkeren kan wat lastiger zijn maar toen ik aankwam was er nog precies een plekje vrij voor de deur. Parkeren is altijd een probleem midden in een grote stad.

Pluspunten

ik ben super goed te woord gestaan en het advies was erg goed vriendelijk personeel ik heb gesproken met Dylan. het chat contact via de website is ook erg makkelijk

Pluspunten

snelle reactie, alternatief geboden voor artikel dat niet op voorraad was.

Pluspunten

goed advies snelle levering

Pluspunten

zeer snelle acurate reactie

geen

Pluspunten

SafetyPro heeft de spullen snel geleverd en heeft zelfs een keurings sticker op de gordel geplakt voor het eerste jaar. Super tevreden.

Pluspunten

Correcte snelle lebvering

Pluspunten

Ze geven goede voorlichting over de materialen en hebben kennis van zaken en laten je op tijd weten welke materialen er opnieuw gekeurd moeten woorden wat ook fijn is dat je de keuringsraporten zo via internet op kan halen en uitprinten En ze hebben heel veel op voorraad zijn vriendelijk en behulpzaam

Pluspunten

snellen en correcte service , een aanrader voor iedere bedrijf die snel bediend wenst te worden

Pluspunten

kwaliteit spullen goede service

-meer tools voor entertainment gebruik -goedkopere alternatieven voor producten als katrollen, touw etc. (andere vereisten entertainment t.o.v. veelvuldig gebruik bij klimsport)

Pluspunten

Vlotte reactie via de online chat, werkte voor mij ideaal. Snelle verzending en terugkoppeling over nalevering.

Pluspunten

Snelle afhandeling, goede feed back

Pluspunten

Super snelle service, inlog met goed overzicht van bestellingen en certificaten.

Pluspunten

- online help - vlotte afhandeling

Pluspunten

Ze hebben me geprobeerd te helpen, om een product te kopen van uit het buitenland

Misschien is het handig als jullie als bedrijf uitzoeken of het mogelijk is dat buitenlandse klanten jullie producten kunnen kopen of niet met hun credit kaart. Dit scheelt veel probeer tijd, die uit eindelijk nutteloos was, want het was niet mogelijk.

Pluspunten

Levering en kwaliteit van het materiaal.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Digitale keurrapporten beschikbaar, snelle service, merkonafhankelijk.

Wij zijn een tussenhandel en kunnen vaak met de prijsstelling van Safetypro niet uit de voeten. We maken daarom alleen gebruik van de dienstverlening bij spoedklussen.

Arduinstraat 20

4827 HK Breda

Over SafetyPro

Werken op hoogte Begint bij SafetyPro, de webshop met kennis van zaken