top

website is overzichtelijk en duidelijk. klantenservice is top. ben goed en snel geholpen.

Meer service dan ik ooit kreeg bij een bestelling van materiaal.

Je bestelt niet enkel materiaal. Je krijgt er ook een service bij. Reminder voor keuring, sticker, databank.

Snelle levering en alles netjes ingepakt

Het materiaal is zeer snel geleverd en netjes ingepakt. Alle documenten met de keuring werden direkt doorgestuurd zonder te vragen. Ze mogen ook onze jaarlijkse keuringen doen.

Zeer goede en snelle service

N.v.t

Goede spullen voor een dito prijs

Uitgebreid aanbod en nette prijs. Tevreden over de aankoop.

Saai misschien, maar snelle en nette levering

16.56 besteld, gewoon de volgende dag geleverd. Had het eigenlijk een dag later verwacht omdat ik bij het bestel proces een foutje gemaakt had. Vaker bestellen maar wel iets ruimer van te voren.

Goede klantenservice!

Valkatrol besteld die niet op voorraad was, door een belletje veranderd van product die er nog wel was waardoor het nog net op tijd binnen is! Kortom goed geregeld!

Overzichtelijk site en snelle afhandeling en levering.

Goede kwaliteit en levering zoals verwacht. Prima!

Goed assortiment tegen een redelijke prijs. Levering duurde een paar dagen maar dat was vanaf het begin duidelijk en geen probleem. Snelle respons per email van medewerkers. Aanbevolen!

men ontzorgt!

ieder jaar laten wij de klimtuigen naar tevredenheid keuren, blij dat ze zo kort bij zitten.

Professional bedrijf

Goede assortimenten, professionele omgaan met klanten, kwaliteit en goede prijzen, snelle levering.

Snelle levering en uitleg over te keuren producten

Tevreden!

Erg snel en goed contact, telefonisch ook goed bereikbaar en duidelijk.

Iets niet meegeleverd

Bij mijn bestelling is er een product niet meegeleverd in de doos die wel op de bestelbon staat..

Gewoongoed

Super bedrijf om mee samen te werken, vooral de klanten service is goed. Ze zijn kundig en kunnen altijd advies geven.

Mooie website, goed materiaal, goede service, correcte levering

Safety Pro heeft een heel mooi assortiment met zeer degelijk materiaal. Dat wordt op de website zeer goed beschreven. De website is zeer overzichtelijk, bestellen gemakkelijk en levering correct. Ik ben ook heel blij met de keuringscertificaten die spontaan geleverd worden. En het feit dat de verplichte jaarlijkse keuring bij Safety Pro kan gebeuren, is ook een pluspunt.

Fijne website. Snel geleverd

Goed advies gekregen en vriendelijk geholpen. Koop er al een hele tijd en is nog nooit verkeerd gegaan

Goede overzichtelijke website, strakke prijzen, vlotte levering en service zoals dat hoort!

Nix meer aan toe te voegen

Heel snelle levering

Heel goede service via telefoon en ondanks dat het niet direct leverbaar was, lag mijn tas ‘s anderdaags in de bus.

Snel en perfect

Perfect product Snelle levering volgens de verwachtingen

Snel en correct

goed materiaal

Zeer efficiënt

Kennis van zaken

Gewoon een top begeleiding. Het meedenken en de vriendelijkheid dat gewoon een zeer vertrouwd gevoel gaf.

snelle afhandeling en erg goede service

Zeer goed telefonisch contact en een zeer correcte afhandeling

Goede ebn snelle service

Helm keuringen super snel.

Arduinstraat 20

4827 HK Breda

Over SafetyPro

Werken op hoogte Begint bij SafetyPro, de webshop met kennis van zaken