Snelle en deskundige service

Het maken van een afspraak was snel geregeld, een offerte werd op tijd gedaan waarna er een afspraak op zeer kort termijn gemaakt kon worden. Deskundigheid is een pré en dat is gebleken.

Goeie snelle service

Netjes afgeleverd

Ik heb een goede ervaring met Safetypro.

Snelle reactie, goede uitleg en het geen wat op voorraad is, een snelle levering. Vriendelijke medewerker. Voor mijn gevoel een prima bedrijf.

uitstekend !

Zelfs toen er iets niet op voorraad was is er meegedacht om een vervangend artikel te leveren ! prettige communicatie !

Snel/goed verzonden en een perfecte uitrusting

Snelle verzending en top kwaliteit materiaal leveren ! Top !

Snel geregeld, vriendelijk

Top service ! Heel tevreden!

Heel goede klantendienst! Je wordt direct geholpen! Ik bestel zeker terug!!!

Heel vlotte, snelle levering en duidelijke communicatie en website

Democratische en eerlijke prijzen. Na 2 dagen ten laatste was mijn bestelling al geleverd. Heel overzichtelijke website en snelle bevestiging en communicatie via mail.

Bestelling wordt snel geleverd en verpakking ziet er goed uit

goede snelle levering

Producten goed en snel geleverd

Niet ‘uren’ in de wacht hangen , maar direct iemand aan de lijn , das pas fijn !

Snel

Snelle en correcte service met een groot assortiment.

Snelle en correcte afhandeling

Het oorspronkelijke artikel was door omstandigheden niet in stock. Er werd een evenwaardig alternatief aangeboden en 's anderendaags werd alles geleverd. Ook het prijsverschil werd daags nadien terugbetaald op mijn rekening.

Goed assortiment, snelle service

Prima website met de juiste informatie om een volledige set samen te stellen. Je hoeft niet te zoeken naar wat op wat past. Eenvoudig bestellen met een snelle levering. Voor mij was 1 artikel in backorder, hier krijg je netjes een mailtje over met opties.

Prima service en snelle levering

Al meer bestellingen geplaatst en de ervaringen zijn iedere keer positief. Ook de reminders voor jaarlijkse keuring, zijn handig en is net wat meer service.

Top-ervaring!

Snelle en correcte levering!

Alles ging zoals verwacht, maar ik heb geen bevestigings emails gehad, en mijn pakket kwam zomaar opeens aan. Ik heb zelf bog gecheckt maar de email was coreect ingevuld. Dat is het enigste verbeterpunt in mijn ogen.

Geweldig produkt en op tijd geleverd

Deze helm besteld, en gekregen met diverse certificaten,

Uitstekende service!

Zeer positieve ervaring! Aanrader.

Zeer goede service

Sinds jaren ben ik al klant en de service was en is onverminderd goed

Zeer correct en een luisterendoor voor mijn uitdaging ((stoma)

niet best

Vraag naar reactie omtrent levering is gek als ik het nog steeds niet ontvangen heb.? Na telefonische contact is ook het bezorg adres niet duidelijk. (wordt waarschijnlijk servicepoint?)

Goed geholpen

Netjes niet opdringerig Verstand van het materiaal

Goede service en advies.

Er worden vragen gesteld om er achter te komen wat je nodig hebt en wat niet. Hierdoor ga je met de juiste spullen mar huis.

Vakmensen

Professioneel geholpen

Arduinstraat 20

4827 HK Breda

Over SafetyPro

Werken op hoogte Begint bij SafetyPro, de webshop met kennis van zaken