Goed en snel

Product is van goede qualitijd en was snel geleverd.

Goede snelle service

Duidelijke site, met scherpe prijzen. Zeer goede en snelle service.

Goed geadviseerd en geholpen!

Ik kwam voor een helm in de aanbieding. Maar ging weg met een duurdere, wel met meer conforme!

Vlotte levering.

Vlotte levering, netjes verpakt en keurings certificaten netjes via de mail ontvangen, zeer tevreden over de service en levering, niets op aan te merken.

Topservice

Duidelijke site, met maattabel het perfecte harnas gevonden, uur na bestelling nog wat bij besteld. Alles keurig samen in 1 pakket binnen gekomen. Zeer tevreden. Straasheijm montage.

Klantgericht én professioneel

Een topbedrijf dat klantgerichtheid hoog in het vaandel heeft staan. Zeer professioneel, meedenkend én bereid zich aan te passen aan de klant. Toegankelijk en laagdrempelig. Correct, behulpzaam en begripvol.

Goede service, goede kwaliteit redelijke prijs

Goede service, goede kwaliteit redelijke prijs

goed, snelle levering

snelle levering, als goed is een herinnering om het materiaal te laten keuren.

Prima service en snelle bezorging

Al meerder malen besteld bij SafetyPro en altijd tevreden. De bestellingen worden netjes en snel bezorgd

Snel, correct en goed!

Snelle en correcte verzending. Het product is zoals beschreven en in orde!

Perfecte helm en snelle bezorging Top Service !!

Top service met elke medewerker

Ik heb nu verschillende keren bij Safetypro besteld en/of informatie ingewonnen. Elke bestelling word goed behandeld en als er iets is, word er ten alle tijde met de klant meegedacht. Ik ben echt tevreden en zal hier ook gewoon terug blijven komen.

Tot nu toe goede ervaring

Top Service !! super klantvriendelijk.

Ze weten echt waar ze het over hebben kun u echt super goed adviseren !!

vlotte afhandeling , correct contact , zeer vlotte levering

Alles besteld. 1 artikel op voorraad en 1 artikel 4 dagen levertijd! Maar 3 dagen na bestelling alles in huis! Kom in de toekomst zeker terug om weer wat te bestellen!!!!

Tevreden

De bestelling was snel ontvangen, De inhoud was volledig en correct. Het materiaal heeft geen gebreken en is zoals geadverteerd.

Snel geleverd en prima advies!

Bestelling was snel geleverd met prima advies vooraf. Nadien nog even gebeld of het artikel ook daadwerkelijk dezelfde dag nog verzonden werd. Dit werd gelijk bevestigd en is ook daadwerkelijk die dag verzonden!

Correct en efficient

Ik ben snel en correct geholpen. Spullen die niet op voorraad waren, zijn snel nagezonden.

Snelle levering. En zeer nette prijs.

snelle levering, prima product

snelle levering, prima,product

Tevreden

Correct en tijdig verzonden

Gewoon goed, zoals ik van een webshop verwacht. Spullen op vorraad en direct verzonden.

Tijdig en volledig

Snelle levering, goede kwaliteit

Geweldig!

Super service, snelle levering, en als het niet in huis is zorgen ze er wel voor dat je het zsm ontvangt. Telefonisch ook goed bereikbaar!!

Pro!

Snelle afhandeling, beschikbaar voor vragen! Gewoon zoals het hoort, professioneel!

Arduinstraat 20

4827 HK Breda

Over SafetyPro

Werken op hoogte Begint bij SafetyPro, de webshop met kennis van zaken