Goede service van SafetyPro

De verwerking en opsturen van product was ok de levering daar en tegen was alles behalve in orde (PostNL) Er was gevraagd om telefonisch of via email te verwittigen toch is het pakket afgeleverd bij iemand die totaal niks met ons bedrijf te maken heeft gelukkig is dit terecht gekomen na een beetje zoekwerk. Maar neemt niet weg dat een pakket van ongeveer 800€ op de verkeerde plaats geleverd word wat alles behalve goed is. Wij zouden normaal in de toekomst nog bijkomstig materiaal besteld hebben maar hopen dat de levering in het vervolg stukken beter kan.

Snel,precize

Zoals altijd perfect geregeld.

Snelle reactie en verwerking.

prima ervaring

Onze veiligheidsharnassen zijn snel gekeurd en netjes verpakt weer retour gestuurd.

Snelle en uitstekende service

Ik bestelde 3 vallijnen die niet meer op voorraad waren. Ik heb goed advies gekregen voor andere vallijnen. Van zodra ik besteld had kreeg ik direct per mail de certificaten. De vallijnen werden daags nadien geleverd. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel.

S 'middags besteld, volgende ochtend binnen. Super!

Goede communicatie en snelle levering

Mail gekregen dat het 2/3 weken kon duren, maar had het binnen een paar dagen al binnen. Super!

snel en duidelijk

Duidelijke website en alles snel geleverd. Brengen ook meteen belangrijke info zoals keuring aan bod.

Heel vlot afgehandeld.

Het bestellen en de levering zijn perfect verlopen.

Super service en kwaliteit

Zeer snelle en correcte levering. De bestelde artikelen zijn top.

Snel, correct en kwaliteit

Mooie website en prijs kwaliteit verhouding.

Prettige communicatie en snelle levering

Prima! En een goed product

Prima! En een goed product!

Snel, vlot en correct! Tevreden klant.

Snel, vlot en correct! Tevreden klant.

Top bedrijf is t..

Snelle levering en duidelijke website

Snel en goed overleg

Snelle levering, duidelijk proces. Certificaten per mail ontvangen. Top.

High recommendation for SafetyPro

I've been working with SafetyPro for a while. They are professional, prompt in replying and very cooperative on all matters.

Zeer professioneel wat de naam al zegt

Snelle levering niks mis mee

Zeer snelle levering. Top!

Snelle levering, goed ingepakt

Goede en snelle service

Uitstekende en snelle service.

Ik ga zeker weer bij safetypro bestellen. Duidelijke webshop en aardige medewerkers. 1 van mijn items was niet op voorraad maar een vervangende wel. Gelijk geregeld en dezelfde dag nog op de post.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering, alles tip top in orde!

Super snelle levering, goede service!

Goede service,kennis en levering.

Ik bestel als leverancier van valbeveiliging de pbm's bij safetypro. Ze denken graag mee tot het punt dat we samen producten en ideeën testen bij hun trainings locatie in Amersfoort. Altijd vriendelijk en behulpzaam.

Arduinstraat 20

4827 HK Breda

Over SafetyPro

Werken op hoogte Begint bij SafetyPro, de webshop met kennis van zaken