goed bedrijf

goede producten, snelle levering, goede service

ik koop hier twee keer safetyhelm en ik ben tevreden. komt snel en zonder problemen

Snelle service en bij passend antwoord/oplossing op bestelde artikel!

Zowel via internet als telefonisch elke keer weer goed geholpen

Goed en fijn bedrijf!

Snelle service en alle spullen snel binnen. Fijn dat de productie datum van de materialen niet oud is. Hierdoor kunnen je spullen netjes 10 jaar mee gaan. Ook fijn dat alles nog gekeurd is voor versturen.

Goede en snelle service

Bestelling zou geleverd worden in 5-7 werdagen. Levering was eerder als 5 werkdagen. Je wordt verder goed op de hoogte gehouden van waar het pakketjes is en hoe laat deze bezorgd wordt.

Snelle bezorging en goede kwaliteit

Ik had de Petzl vertex vent besteld op vrijdag en dinsdag werd hij bezorgt de helm zit goed

Top bedrijf

Spullen top kwaliteit. Snelle levering. Goed verpakt Prijs kwaliteit goed. Gewoon Top

Goede communicatie en snelle levering.

Super snel en goed geregeld.

Bestelling geplaats en binnen no-time geleverd!

De informatie die ik vond op de webshop was heel duidelijk. Ik vond dan ook meteen het juiste product. Met de track-and-trace kon ik heel simpel mijn bestelling volgen en incalculeren wanneer ik de bestelling kreeg. Ook heel handig dat de keuringen virtueel terug te vinden in je profiel en dat een reminder wordt gestuurd wanneer ze dreigen te vervallen.

Petzl Aveo gordel besteld. 2 dagen later was hij al in huis

Snel en goed

Goed assortiment wat snel geleverd wordt

Eerst een vraag gesteld over een product binnen een dag reactie. Daarna besteld en volgende dag in huis. Zeer fijn.

Heel tevreden met de Oxxa / M-Safe schuin dak positioneringsset.

Mooie kwaliteit, scherpe prijs. Aanrader voor het veilig plaatsen van zonnepanelen.

Goed en snel

Petzl scherm voor mijn helm is fijn

Vakkundige adviezen en vervolgens de gemaakte afspraken nakomen

Vakkundige adviezen en vervolgens de gemaakte afspraken nakomen

Overzichtelijke website, snelle levering.

Overzichtelijke website, snelle levering.

alles perfect gelopen van bestelling tot levering!!

De samenwerking met SafetyPro liep uiterst vlot. Inloggen op online site. bestelling plaatsen Betaling uitvoeren via Belgische bank reply bestelnummer per mail. Dadelijke opvolging van levering Volgende dag ontvangst van materiaal.

Goeie en gemakkelijk service gehad

Goed Materiaal dat ik besteld had was niet direkt leverbaar en hebben dan een voorstel gedaan voor materiaal dat wel op stock was

Uitstekend en snel en goed delevery

top

prima service en geweldig produkt

Uitermate snelle levering!!

Vandaag besteld, morgen in huis!! Top bedrijf! Direct de juiste keuring papieren in de bus, en geen rondslomp.

Arduinstraat 20

4827 HK Breda

Over SafetyPro

Werken op hoogte Begint bij SafetyPro, de webshop met kennis van zaken